sevimli61 Önceliklle selamlar Bebeğim 36 günlük , yaklaşık bir hafta önce maastit oldum ve tedavi sürecindeyim . Bu sürede sağ göğsümden besleyemediğim için bebeği mama takviyesine başladık . Sanırım Bebeğim biberona alıştığı için diğer göğsümü de doğru dürüst emmiyor . 3 saatte bir kilosuna uygun şekilde mama veriyorum . Bebeğim kolik olduğu için sürekli huzursuz ve emmek istiyor aslında . Siz beslenme süreleri arasında nasıl oyalıyorsunuz? Bu böyle mi devam ediyor
[silindi] sevimli61 Şuan postunu okurken kendimi gördüm bi göğsümün ucu olmadığı için kızım o göğsümü emmedi herşeyi denedim ama boş emmedi. Tek göğüs yetmediği için mamaya başladık mamaya başlayıncada kızım göğsümü bıraktı mama ile devam ettik. Mama uyutur normalde mama içen bebekler anne memesini hatırlamaz bebeğinizin gazı olabilir mi acaba?
ummugulsum sevimli61 bızımkıde 37 gunluk mama verıyorum bende her gece gazdan uyumuyor bende sutumu sagıp verıyorum mama vermemeye calısıyorum bugun mesela hala vermedım ama yapacak bırsey yok bır sure daha boyle devam edecek damla verdıler ama her gıttıgımızde bska baska damlalr verdıler hıc ıse yaramıyor 😭
sevimli61 [silindi] evet çok gazı var O yüzden uyanıyor sürekli kolik bir bebek 36 günlük olduğu içinde sürekli aranıyor bende az az mama vermeye çalışıyorum ama sanırım hata ediyorum dün çok fazla kuştu
sevimli61 ummugulsum bu süreçte insan çok yıpranıyor hem gaz olayı hemde mama verme olayı.. dün gece o kadar kötü geçti ki bir şey oldu zannettim o derece krizi tuttu ☹️
Tgbylmz7 sevimli61 merhaba öncelikle merak ettim mastit sürecinde bi göğsünüzü emziremediğinizi söylemişsiniz neden acaba bende mastit oldum antibiyotik kullandım ama hiç ara vermeden göğsümden emzirmeye devam ettim çok acısada
cerenduran Tgbylmz7 ben de mastitken emzirmiştim. göğüsten gelen iltihabın da çocuğa bir zararı olmuyor hatta mastitli göğüsümü o kadar çok emzirmişim ki sağlıklı göğüsüm süt üretmeyi bırakmıştı
sevimli61 Tgbylmz7 açısından değil o göğsümden tıkalı olduğu için süt çok gelmiyordu Bebeğim de almadı bu yüzden
sevimli61 cerenduran benim o göğsümden süt damla damla geliyordu Bebeğim bu yüzden istemedi Bir hafta üstüne anca fazla gelmeye başladı Bu süreçte de meme reddi oldu sanırım ☹️
Tgbylmz7 sevimli61 canım ben 4 5 defa mastit oldum hatta göğüs ucu beyaz oluyodu tıkanıklıktan ama böyle durumlarda daha çok sağma ve daha çok emzirmek gerekir yani benim dr um bana hiç dolu kalmasın dedi emzirdikten sonra sonuna kadar boşaltıyodum masajla bilmiyorum seni yönlendiren birisi oldu mu ama doğrusu bu diye söylemek istedim