Mentuglale https://hizliresim.com/gPBW78 Öncelikle iyi geceler Arkadaşlar , sizce diş mi çıkarıyor şuan farkettim 😍
Ceydakoruc Mentuglale tam belli olmuyor fotoğrafta ama geliyorlar sankiimm🤩 3-4 gün sonra çay bardağını hafif damaklarına vururum çıtçıt ses geliyorsa diştir🥰
Mentuglale Ceydakoruc hadi inşallah ya iki üç gündür çok huysuz ağlarken fark ettim var gibi sanki emin olamadım 🤦🏻♀️🥰
Ceydakoruc Mentuglale eğer uyanıksa şimdi de bakabilirsiniz, uyuyorsa da çay kaşığı falan deydirin çok merak ettim🥰 benim kızımda 6 buçuk aylıkken çıkartmıştı🤩
Mentuglale Ceydakoruc şuan direniyor uyumamak için saatlerdir uyumuyor ve asla dokundurmuyor oraya önceden elimizi kaparsak ağzına alan çocuk şuan almıyor uyusun da bide öyle deneyeceğim bakalım haber veririm zaten inşallah diştir ya 🥰
Ceydakoruc Mentuglale bizim sıkıntılarımız 5 buçuk aylıkken başlamıştı, 6 buçuk aylıkken de annem çay bardağıyla su içirirken farketmiş sonra bana gösterdi🥰 fotoğraf vardı atayım buraya siz öyle daha net anlarsınız dişin çıkıp çıkmadığını
Mentuglale Ceydakoruc inşallah bizimki de diştir ya çok mutlu oldum bi an öyle görünce boşa gitmesin sevincim😂😂
Mentuglale Ceydakoruc evet gördüm şimdi bakalım sabah daha net belli olur gibi yada bir kaç gün geçince
Ceydakoruc Mentuglale ya bence diş ama sanki 3-4 gün sonra daha net anlaşılır gibi🤭 gönlünüzce olsun inşallah hayırlısıyla ağrısız sızısız çıkıversinler🤩