busrasilra14 Hanimlar merhaba 🙄 13 gunluk bebegim ve dilinde beyaz beyaz sut kalintisi var pamukcuk oldugunu dusunuyorum. Bu karbonatli karisimi yapan veya farkli birsey deniyen oldumu acaba ?
Kitapkurdumom busrasilra14 ben karbonatla ilik suyu karıştırdım, temiz bi tulbenti oarmagima doladim ve batirip batirip sildim damaklarini. Ilk baslarda cok tepki verdi agladi ama sonradan pamukcuk duzeldi ve bi daha olusmadi
LeylaGuclu busrasilra14 ben hiçbişey yapmadım sadece bol bol emzirdim kendiliğinden gitti bi daha da olmadı
Belinaysmom busrasilra14 ilk önce bi çay kaşığı su verin giderse süt kalıntısıdır gitmezse pamukcuktur benim kızımdada var karbonatlı suyla sildim fayda etmedi dr damla verdi bi işe yaramadı hemşire papatya çayıyla sil dedi onu deniyorum düzeldi 2 günde 🙏🏻 şükür
Berenmom busrasilra14 emzirdikden sonra kaynamis ilik su verin cay kasigi ile gunde bi kere karbonata gerek kalmicakdir
busrasilra14 LeylaGuclu kayinvalidem de biz birsey yapmazdik dedi ama acaba rahatsiz oluyormudur diye dusunuyorum canim
busrasilra14 Belinaysmom sukur canim. Dili oldugu icin bende cok tedirginim ama karbonati uygulucam sanirim
Kitapkurdumom busrasilra14 2 gunde gecti canim, diline de cok fazla bogazina gitmeyecek sekilde yapabilirsin tabiki. Kusturmamaya dikkat et sadece yeterli
LeylaGuclu busrasilra14 benim bebeğim 1 aylıktı kontrol de doktora danıştım anne sütü Bebek için her derde devadır ilaç veremem bol bol besle geçer demişti ve dediği gibi de oldu çok şükür şimdi 4 aylığız ☺️
busrasilra14 Berenmom canim sen boyle yaptin mi ? Gectimi peki. Dili oldugu icin karbonat beni biraz endiseye dusuruyor bu daha mantikli gibi
Zeynebin-Annesi2731 Kan dut pekmezi verebilirsin canım eczaneler yada aktarda bulabilirsin eskiden ağız yarasına kullanirlarmis bende kızıma kullandım ama bebek küçük azıcık verebilirsin
Berenmom busrasilra14 evet kizimin dilinde sut kalintilari oluyor oyle yapiyorum hem doktorumda oyle yap ki pamukcuk olmasin dedi