Yavuzumunannesi Biz bi bunda gördük faydayı. Doktorumuz da sordum. Amerika’da yaşayan arkadaşlarım da var çocuklu, onlara sordum hep kullanmışlar.Aramadığım fikir sormadığım insan kalmadı.
İlk şişeyi n11den 180tl ye 120ml olarak bulmuştuk, 15tl çekim vardı 165e gelmişti.
Dün 2. Şişeyi bu sefer en uygun gitti gidiyordan buldum 162 ml 190tl ye. World karta da peşin fiyatına 9 taksit yaptı.
Evde relactaz,nurse harvey,sab simplex,metsil,zinco,aguline,biogaia probiyotik,maflor var. Kiraz çekirdeği patik,kemer var.içimde kimyon çıkcaktı.Kendimi de bebeğimi de sıcak tuttum.Bilinen denenmiş ve denenmemiş tüm yöntemleri uyguladım.
Bunlar kötü demiyorum,komşumun çocuğu metsille çok rahatladı mesela.
Lakin bu momy blissten memnun olmayanı ben azından şu kadarcık araştırmamda görmedim.
Bileydim daha 15-20 günlükken alırdım.
Günde 1 saat uyuduğumda bayram ettiğimi,kasıkları şişcek korkusuyla sürekli acile gittiğimi bilirim.
Ha günde maximum 6 kere verilebiliyor, 4 saat arayla. Ben bi sabah bi akşam 13 saat arayla veriyorum mesela ve yetiyor.
Biz eşimle artık o kadar üzüldük ve çaresiz kaldık ki, bunu da alıp deneyelim. İşe yaramazsa (küçük bi ihtimal) en azından her şeyi denedik, günlerin geçmesini masajlarla beklicez dedik.
Oğlum tam 3 ay 22 günlük . Lohusayken uykusuz olmaya tamam o kafada oluyor insan, ama 3 ay boyunca günde 45dk 1 saat uyumak demek anlatılmaz yaşanır. Ben iyi olmazsam bebeğim nasıl iyi olsun.
Bi ara uykusuzluktan sütüm dalgalanmıştı.
Eğer doktorunuz size de uygun derse bi deneyin derim.Hatta youtube de videolar var bebeklerine verirken çekmiş anneler.