Arzu_a Asla asla bulamıyoruz neden kalktı şu an yok 2 sinde de aynı sıkıntı var mı? Hipp aldım hiiiç doyurucu değil çok çabuk uyanıyor bebeğim 😭😭😭🥺🥺🥺🥺
_prens_prenses_annesi Arzu_a bulunduğum yerde migros ta vardı eşime sma sarı kapak bulamazsan onu al demistim o da aptamil almış burda var yani
bboyrazli Evet marketlerde biz de bulamıyoruz. İnternet alışverişi yapıyorsanız eğer Trendyol da falan var. Ben hiç almadım ama bildirimleri geliyordu indirime de giriyor bazen.
Arzu_a @bboyrazli evet yapıyorum Kargo süresi beklemeyelim zaten var diye düşünmüştüm ama mecburen alıcam artık 🙄 nedenini merak ettim bilen vardır belki 🥺🥺
esmerayes Arzu_a mamalara zam gelecegi icin yok digerleeindede ayni. stok yapiyolar yani bende netten soyledim bulamayinca
filtrelikahve Arzu_a bebelac gold AR da yok kuzum yaaa reflu var oğlumda deliricem tam kusmuyor oğlum demişken yok ortalarda mama 2 paker internetten verdik bitti bebelac gold kullanıyorum şuan onuda zor bilmiş eşim 2 paker almış gelmiş bulamayız diye
Tulay_talha filtrelikahve bende heryerde aradım bulamadm sadce bu mamaya kullanıyorum çıldrcktım onaylı market diye biyerde buldum çok şükür bütün mamalar var orda
Deletedmom5284 hiç fark etmedim olmadığını 😕😕 sma deneyin humana deneyin illa bebelac gold mu olacak internette vardır Trendyol hepsiburada mama kaynıyor
Nazlberenn Bende aradım ama yok gold hic biryerde migrostaki çalışan gümrüğe takılmış kamyonlar dedi. Hele eczaneler satmiyor bile mama. Bende en son e bebekte bebelac buldum mecbur 1 haftalığına onu kullanicaz😒
Arzu_a @filtrelikahve canım bizimde aynı diğer mamaları olduğu gibi çıkarıyor goldla biraz toparlamıştık 🐣