Selvivemihre Annesininn_kuzusuu sabah 7de evden çıkmam lazım 5buçukta geliyorum haftada iki gün tam gün diğer iki gün ise sabah 07:00 09:00 arası iki saat bakılcak yakında oturan birini bulmam gerekiyor sanırım
Deletedmom0099 C3lik canım yazarımda haziranda kaldırılıyor destek, suanda da yedekte 1000 kisi bekliyor. alman imkansız yani
C3lik Deletedmom0099 ben çalışmıyorum almam zaten mümkün değil kuzenim için soruyorum sadece merak yani
Kumsfat Deletedmom0099 keske daha önce bilseydik bana da mayis ayinda bakici lazim suan annem bakiyor bebegim 1 yasinda olacak kagithane sanayi mh oturan varsa görusebiliriz
Ondina kuzeyto merhaba, çok zaman geçmiş üzerinden ama bir umut yazayım dedim, bahsettiğiniz bakıcı boşta mı? Yada önerebileceğiniz biri var mı?
Asya39 Selvivemihre tanıdığım biri yok ben proje kapsamında tutmuştum bitiyor bizim Şubat 20 de Amerika destegi zaten Haziran da komple bitiyormuş biz yararlandık şükür
Didem11 Merhaba Mecidiyeköy Gülbahar da oturuyorum 5.5 aylık kızım için bakıcı arıyorum düşünen var mı yada çevreden öneriler nolur çok zor durumdayım:((((