Hizlivebebeli Kızlar ben bu markayı kullanıyorum ama kıyafetler kuruyunca kabuk gibi kalıyor bebek kıyafetlerine yumuşatıcı da önerilmiyor siz organik ne kullanıyorsunuz? (Dalin-duru vs kozmetik gruplar hariç)
Deletedmom9 Hizlivebebeli Bitkisel olması benim için yeterli bende bunu kullanıyorum çok sert olmuyor ama yine yumuşakta olmuyor pek ütülüyorum bende ara ara
melis_duru Hizlivebebeli ben baby&me deterjanı kullanıyorum, organik değil ama içinde kimyasal olmadığını okumuştum tabi ne kadar doğru bilmiyorum 🤷🏻♀️
pelinsss Hizlivebebeli naturalive doğal borakslı çamaşır deterjanı kullanıyorum. Yumuşatıcı kullanmıyorum, sert olmuyor. Portakal kokulu ama çamaşırda pek kalmıyor kokusu
jap Hizlivebebeli siveno sıvı deterjan kullandım, dalan roxy kullandım şuan duru granül kullanıyorum. Sizinki gibi bi sorun yaşamadım ama çift durulama yaptınız mı? Yaptınız hala aynıysa yumuşatıcı yerine beyaz sirke kullanabilirsiniz
jap Hizlivebebeli deterjan kalıntısı kalıyosa o yüzden oluyodur. Çift durulamayı dene bi istersen. Bazen kızımın koyu renkli kıyafetlerine beyaz beyaz izler kalıyo çünkü
jap Miniminnak22 sürekli kullanmıyorum canım o yüzden direk yumuşatıyo demiyim. Zaten çamaşırlarda sertlik sorunum olmadı hiç. İlk pandemi zamanlarında kullanmıştım kıyafetlerin dezenfekte olması açısından sonra bıraktım 😂
Ecenisaannesi Hizlivebebeli omo baby hipoalerjenik kullnıyorum 6 aydr beyaz lekeler deterjan kalntsı olblir bn her yıkmdn smra bir durulma yapar birde hepsini ütülerm hiç srn yşmdım
nickimikili Hizlivebebeli ben tüm organikleri denedim bu aralarında en iyisi canım hiç macera arama heleki toz olanlar sanki mukavva oluyor kuruyunca 😅 bu markanın yumuşatıcısı tamamen organik mükemmel ben çok memnunum ikisini birlikte kullanıyorum
nickimikili Hizlivebebeli green cleanin yumuşatıcısının içinde organik lavanta yağı var yani durulanmayınca ona zarar verecek bir şey yok. Bebek çamaşırlarına yumuşatıcı koymayın deme sebepleri durulanmaması ve kimyasal içeren yumuşatıcıların bebeğe zarar vermesi. Evde kendiniz bile yapabilirsiniz yumuşatıcı lavanta yağından ve benim oğlum alerjik inanılmaz özen gösteriyoruz böyle şeylere mecburen buna rağmen bir sıkıntı yaşamadık
nickimikili Hizlivebebeli zamanın varsa kendinde yapabilirsin olursa hatta yazarsın buraya bizde yaparız boşa paralar dökmeyiz 😅🤣
Cutebabylov Hizlivebebeli kullanıyordum bıraktım e bebeğin kini kullanıyorum artık bu mrgreen çamaşırların rengini attırdı ve çok sert yapmaya başladı e bebekğin deterjanı ve yumuşatıcısıyla harika gerçekten