Aysglz İyi geceler hanımlar, bebeğim son üç haftadır 10 gund bir kaka yapıyor oda çok az, doktora bir hafta sonra randevu bulabildik o zamana kadar ne yapabilirim rahatlaması için…
MasalMomy Aysglz Sadece anne sütü alan bebeklerde 10 gün hatta 15 güne kadar normal karşılanıyor 🌷 yinede gidin tedbir amaçlı ama 12 gün yapmadığı oluyordu kızımın
Esmanur16 Aysglz canım popo ağzını kulak çöpü Varya ona zeytinyağı sur ucuna popo ağzını uyar hemen yapar tuvaletini benim kızımda öyleydi doktor bu şekilde dedi ilaç kullanmadan çok şükür yapıyordu uzun süre yapmayınca böyle uyarı veriyorum bende yapıyor
Aysssss Benim de bebeğim bugün hiç yapmadı kayisidan hoşaf yaptım içmek için bakalım iyi gelir inşallah
Aysssss Ya sonuçta bebeğine sen ne yersen süt ile geçiyor ama tabi senin ki 10 gün olmuş benimki bugün hiç yapmadı sadece bir de zeytinyağ ile kulak çöpüne şurup poposunu hafif yaglayabikirsin belki o iyi gelir canım bir de karınıni övüyor musun yağ ile yunusatsin diye
Aysglz Aysssss bı kaşık zeytinyağı verdim dün gece iki günde bir duştan sonra zeytinyağı ile tüm vücuduna masaj yapiyorum
nurayyuce_29 Aysglz zeytin yağı o kadar işe yarıyo ki kuzum benimde oğlum 2 . Ayına girdi ve 3 gündür kakasını yapmakta çok zorlanıyodu sabah eşim ile gitmeden bi ıkınmaya başlıyordu öğlenlere kadar yapmak için uğraşıp ağlıyodu zeytin yağı çay kaşığıyla azcık verdim akşam yatmadan da vermeyi düşünüyorum ki sabahları o ağrıyla uyanmasın artık diye bi hoşaf içerseniz bebeğe çok faydası oluyomuş ebemiz dedi bize de ne kadar sıvı o kadar bebe acı çekmez dedi
nurayyuce_29 Aysglz kimyonu aldatma kuzum bide verebilirsen hakiki zeytin yağı peteğin üstüne koy bi öğlen bide gece bi çay kaşığı içir hem kakasını yapmakta hemde gazını çıkarmakta çok rahatlatıyo ve bağırsaklarında çok faydalıymış
Aysglz Yenianne97 ya ikinirken zorlanıyor çok afedersin gaz çıkartırken çok kötü koku oluyor normalde kokmuyordu ek gıdaya gecmedik çünkü daha
MasalMomy Aysglz sadece anne sütü ile besleniyorsa kabız değildir korkmayın ama yapamadığı için huzursuz olabilir tabi. Gaz çıkarınca olan kötü koku seyrek kaka yaptığı için ☺️ Çok doktor gezdim bu konu için
Yenianne97 Aysglz Bence çok fazla müdahale de etmeyin doğal zeytinyağı ile masaj yapın ve ayaklarını hareket ettirin egzersiz yapın. Ağlaması çok olursa doktora görünmekte fayda var. Biz çok müdahale edince çatlak oluşmuştu maalesef doktor önermediğini söyledi. Süreç dolayısıyla hastaneye gitmek istememiştim ama iyi ki gitmişim dedim sonra. Tekrar şifalar diliyorum. ☺️