Mom0971 Kizim 3 ay 3 gunluk bi kafada yumusak nokta oluyor ya o biraz girintili gibi ilk defa dun dokundum aglyinca baktim cok fazla ice girmis gibiydi acaba normal mi? Yumusakligi normalde o oyle girintili olmasi normal mi?
Minnaktosbik Mom0971 bacım o yumuşaklık bıngıldak basmani tavsiye etmem hafif o şekilde olabilir ama belirgin biseyse doktora götür sor dikkatini çektiğine göre baya belli bence doktora danış burda verdiğimiz cevaplar sağlıklı olmaz
Mom0971 Minnaktosbik yok bastirmadim sadece dokundum bilmiyorum ilk defa dokundum boyle yumusak orasi bilemedim. Hafta basi bi gotureyim klinige tesekkur ederim
Minnaktosbik Mom0971 bıngıldak kapanmaz hemen belli süresi oluyor dikkalt et doktora danış hem sağlık ocagindaki kontrollerde bakmadılar mı hiç
Mom299 Mom0971Nornal canım benim kindede hala var o Devitamini 3 ver eksik etmeden düznli düzenli kullanımda kapanır demişti bana ebe
Mom0971 Minnaktosbik 2. Ayda kontrol vardi siradaki de 4. Ay icin. Ya boyle ice girik geldi bana bilmiyorum tuhaf buldum belki ilk defa elledigim icinde olabilir
Mom0971 Mom299 veriyorum her sabahta dun iste kriz yapti dedim ya o ara kafasina dokunmustum tesadufen cok ice girik gibiydi