asianbaby2019 Oğlum 22 aylık çok inatçı kızlar.Defalarca ağZını burnunu gösteriyorum bildiği halde sorduğumda göstermiyor ama ağZını sil elini sil pipiyi sil dediğimde biliyor.BaZen söylediklerimi tekrar ediyor bazen etmiyor.Sizin bebekler nasıl
Esrayusra asianbaby2019 benim kızım da 22 aylık bizde aynıyız hep kendi istediği şekilde davranıyor bu dönemde oluyormuş iki yaş sendromumdan dolayı
Mltmert16 Bizde de durumlar aynı kendi istediği gibi davranmak istiyor birde kizlar ne sorcam sizin bebisler size çok düşkün mu ya sürekli anne anne anne afedersiniz WC bile gidemiyorum yikiyo ortalıkları beni göremeyince
Mltmert16 İyi hadi bari normal herhalde ama bide benden başkasına gitmiyo bi ortama girince hemen acilamiyor yabancıların kucağına gitmiyo anne anne hemen agliyo biri sevmeye kalksa bu durum beni endişelendiriyor
Ayazhan-1302 Mltmert16 bizde ayniyiz odada babasıyla oynuyor oynarken gidip işlerimi yapayım diyrm odadan çıktığım an kıyamet kopuyor illa orda olcam asla bnden ayrılmıyor dediginiz gibi wc bile gidemiyorum bilmiyorum niye böyle artık büyüdü artık cunku