Karaoglannesi Bebeğim 2,5 aydır mukuslu kaka yapıyor ve çok gazlı bi bebekti doktor kalada kan olmayan alerji kiloyu etkilemez dedi doğru mu? Alerjik bebek olup olmadığı kesin değil 5 aylık henüz kakada kan olmadı bu saatten sonra çıkar mı sizce
Humi Karaoglannesi bizikde tam 2 bucuk aylikti mukuslu kaka oldugunda. Suan 8 bucuk aylik dun farkettim yogurt yedikten sonra 3 kez kaka yapti gece uyanip. Ve asiri mukusluydu. Biz ozgun basaran kayaya goturduk homeopatik tedavi kullaniyor yeni basladik bugun 3. gundu bakalim ins duzelir
Kahvedelisi Bizde aynı durumdayız mukuslu kaka var ama allahtan kan yok şimdilik ama bizim mukuslu kaka başlangıcıyla kilo alımımız yavasladı
Kumsal25 Karaoglannesi düzenli bir doktorum yok ne yazıkli ben 10 gün süt ürünleri diyeti yaptım sonea diyet mama kullandım cocuk taş gibi oldu karnı sonra doktora gittim oda diyeti aç dedi alerji durumu yok dedi 2 ayda kilo alamamıştı doğru düzgün okadar kilo alınları 1 800 oldu ama şuan 4 aylığız ve bu kdar kilo alamıcak sanmıyorım bu aralar işte sık sık kaka yapıyor çünkü bizimki kakada yapmıyordu bide şimdide cocuk sulu kaka yapıyor hep doktor alerji bi durum yok dedi 6 aya kdar geçer diyor bilmiyorum bazen böle sivilce gibi kızarıklar cıkıyor gidiyoe hemen özellikle kafasında cok cıkıyor
Humi Karaoglannesi ek gidaya gecmeden once 3 ay cok cok kati bi diyet yaptim ama yine devam etmisti mukus. Doktorumuz bebek kilo alimi cok iyi 3 ay onden gidiyor birak diyeti kan yok dedi. Gelisiminde sikinti gorseydik o zaman sikinti olurdu demisti. Sadece anne sutu aliyor onuda kesemeyiz falan dedi. Oyle biraktik. Gecen tesaduf sadece tek basina yogurt vermistim baska bise yemeyince fark ettik yogurt oldugunu. Ama simdi diste cikariyormus belkide disten oyle olmustur dedi doktor kafa karisiklgi yasiyoruz 😂
Karaoglannesi Kumsal25 benimki tan aksi 2 3 günde bir kaka yapıyor 🤷♀️ Doktor bize de alerji demedi kan olmayınca ama kilovatımı azalınca şüphelendim
Kumsal25 Karaoglannesi bizimki 5 4 3 gğnde bir yapardı zatn şmdide poposunu tutamıyor cocuk patır patır yapıyor bende tekrr şüphelendm eşim bile artk sürekli dillendirme diyor ama dedm beslenmiypr bile istemiypr cocuk ee uyku zatn uyuyamıyor habire gaz diyorlar
Elif_erva_ Her kakasında mı mukus var acaba ve mukusun rengi ne ? Benimde 3 aylık bebeğim var ara sıra mukuslu oluyor. Yani kaka rengi normal yeşil yeşil sümüksü şeyler oluyor kakasında .bu hafta kontrolümüz var bizimde doktorla konuşacam alerji için ille de kan olması gerekiyor galiba