Eslem1907 Arkadaşlar bebeğim 50gunluk gece oldumu meme reddi yapıyor nedenini anlayamıyorum.hergun aynı belirli saatlerde.gazini cikryrm altını aliyrm.dikkatini dağıtabilirsem öyle emdirebiliyorum zar zor.sizde de oluyormu.cozum nedir?
Asyaybuke Eslem1907 3 aylık bebeğim var geceleri belli saatlerde bizimki de yapıyor. Karanlıkta sakinleştirip emziriyorum. Kolik olabilir
KardelenT Eslem1907 benimde aynı durum gün boyu çok gğzel emiyor akşam 8 suşarında ağlama krizi kesinlikle emziremiyorum
Oykmmkrkn Eslem1907 canım beyaz gürültü sesi aç öyle emzirmeyi dene Gazı olduğu için olabilir. Ne kadar cikartirsan çıkar o gaz kalıyor maalesef
Eslem1907 Asyaybuke yarın gidicez doktora bklm bilebilecekmi bugün ıhlamur anason rezene karışımı çay yapıp içtim faydasini görürsem yazarim
Eslem1907 Asyaybuke gazlı bebekmis .ıhlamur rezene anason iciyrm .faydasını gördüm gerçekten.bide damla kullaniyoruz biogania ve metsil verdi
DyguHlya Ayakta emzirmeyi deneyebilirsiniz. Benimkisi de akşam saatlerine hep aynısını yapıyor ayakta emzirdiğim zamanlarda hem uykuya dalıyor hemde daha rahat emiyor
Eslem1907 Zeynep0312 yarım çay kadihi anason tohumu 1tatli kaşığı rezene bı tutam ıhlamur karıştırıyorum.gercekten faydasını gördüm