Nur98 Merhaba anneler sadece pirinc unuyla mi muhallebi yapilir pirinc unu kilo yapar diyorlar bebegiminde kilosu yerinde alip almama konusunda kararsiz kaldim cevaplariz icin simdiden tesekkurler🌸
Zeynepeymen Nur98 pirinç ununun hıc bır yararı yoktur kof kilo yapar cnm.Onun yerine irmikle muhallebi yapabılırsn daha besleyıcı irmik
Yusufum Nur98 valla zararını da yararını da görmedim çok kullanmadım ben ama arkadasım bebeğine çok kullandı hep gördüm zayıftı
Nur98 Zeynepeymen evet kilo yapiyormus bos yere ama baktigimda hep pirinc unuyla muhallebiler irmigi denerim mutlaka tesekkurler🌸
Zeynepeymen Ipekbocegi irmiği suda haslıyorum içine elma püresi vea balkabağı püresi pekmez ucunu katıp veriyorum cok sevıyor az da zeytınyagı.6 aylığız.
Ipekbocegi Zeynepeymen cok tesekkur ederim :) biz 5 aylığız ek gida filan bisey almiyoruz anne sutu aliyor ama bazen sutum azaldiginda mama vermek istiyorum mama da kabul etmiyor :)
Zeynepeymen Ipekbocegi doktorunuza danısın ek gıdaya yavas yavas baslayın derse yogurtla baslayabılırsnz içine bıraz elma rendeleyerk tatlandırın sevmezse eger.☺️
Ipekbocegi Zeynepeymen persemve gunu görüşeceğiz bakalim 6 aydan evvel baslatmak istemiyor kilo alimina gore karar verecek :) tesekkurler bu arada
Meryemdeveci Nur98 verebilirsin ben 6 aylikken gece mama olarak yulaf unu muz Ve azıcık pekmezle karıstırıp verdim gece onu yiyince güzel uyuyor
Clover Nur98 ben vermistim. Benim aldigim yulaf ununun uxerinde 6ay uzeri bebekler icin uygundur yaziyor. Siz yine de doktorunuza aorun.
Minikprenses Ben 1 tatlı kasığı irmik 2 tatlı kasıgı pirinç unu 1 yarım elma 1 cay bardagı suyla yapıyorum bazen bayıla bayıla yiyiypr 😅