lilosbebek Oioi kaşık kullanıyoruz katı gıda için sadece oluyor daha sıvı gıdalar için kullandığınız kaşık hangisi acaba
dertlikerkenez lilosbebek evdeki tatlı kaşığı candır. Evde unuttum derdi yok, düştü kirlendi derdi yok… 4 aylık ek gıdaya başladık, 1 tane oioi silikon kaşığımız var kendisi tutup alışsın diye veriyorum, diş kaşıyıcı olarak kullanıyor 😁
Rzgr lilosbebek bende tatli kasigi cay bardagi cay kasigi candir diyorum. Ogluma alistirma bardagi almadim. Direk cay bardagiyla verdim. Yemeklerini corbasini tatli kasigiyla verdim. 18. Aydan beri kendi catal kasigini kullanip kendisi yiyor. Sanirim 1 yasindan oncede kendi suyunu kendisi icmeye baslamisti.
GoGirl lilosbebek ben 2 cocugumada normal metal kasik kullandim bebek kasiklarimizda var ama o kdr kucuk kucuk yedirmeye yuregim dayanmaz
dertlikerkenez Rzgr ah keşke suyu bardakla verebilseydim, hayatım daha kolay olurdu. 4 aylık başlayınca beceremedi çay bardağını, alıştırma bardağına başladık. Nasıl alışırsa öyle gider derler ya 10,5 aylık oldu hala alıştırma bardağı kullanıyoruz.
birolanameftun Gümüş kaşıkla yedirirlermiş eski romada insanlar napsak ondan mı alsak vardır bi bildikleri heralde 😅
Rzgr dertlikerkenez benim oglum biberon almadi. Emdigi icin reddetti. Ben suyu mecburen cay kasigiyla verdim. Alistirma bardaginida istemedi cay bardagi istedi. Boyle ilk disler tik tik vurdukca hosuna gitti herhalde. Ama benimde cok isime geldi acikcasi bu durum. Hic zorlanmadim.