annesininprensesi1 Kızım 50 günlük ve ilk haftalar göğüslerim sert ve süt doluydu belkide sert olusundan ben öyle düşünüyordm bilmiyorum..şuan ise yumuşadılar acaba sütmü yok diye endişe ve kuruntu yapmaya başladım ..Bu konuda bilgisi olan var mı?
Eesay annesininprensesi1 memeler bir süre sonra yumuşayıp eski haline dönüyor ama süt bitti anlamına gelmez memenizin yumuşaması. Emdikçe sütünüz artar bol bol emzirin🌸
AyselSedarEslem annesininprensesi1 terbiye oluyor zamanla alışıyor göğüsler öyle diyorlar ama bende anlamadım bana da yok gibi geliyor boşken ☺️
Dilos01 annesininprensesi1 birincisi sut yok dersen beynin onu algılar sut üretmeyi azaltır zaten ilk zamanlar sut çok olur ilk gün benimde öyleydi gün geçtikçe sütun terbiye olur benim yumuşak su an 3 ayligiz canım normal yediklerine de dikkat et rezene çayı iç bol su iç
annesininprensesi1 Eesay Hunilianne Dilos01 Meryemtuysuz AyselSedarEslem bol bol emziriyorum kızımın gelişimide kilosuda çook iyi maşallah ama neblim eakisi gibi olmayınca korktum ileriye yönelik acaba ilerleyen zamnlarda kalmazmı diye çünkü kızımı en 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum inşallah ..rezenemide suyumuda içiyorum 😊
Emine_1245 Canım ilk zamanlar öyle olur sert . Sonradan yumuşar göğüsler. Normal yanı bu durum endişelenme
annesininprensesi1 BalarisiYusra çok iyi az öncede buna benzer yaZı atılmış Allah razı olsn içim rahatladı 🥰🥰
Dilos01 annesininprensesi1 afiyet şifa olsun canım bende içiyorum 😃bende 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum insallH su an 3 aylık olmamıza 1 hafta kaldı
AyselSedarEslem annesininprensesi1 şuan sende kendimi görüyorum benim kızım da 29 günlük aynı endişeler bende de mevcut 😅
annesininprensesi1 Hunilianne yağlı galiba kızım maşallah önden gidiyor gelişim olarak..Amin cümlemiz ❤️
seymaaras annesininprensesi1 Canım her zaman sert olmaz. Belli bir süre sonra yumuşacık olur. 14 aylık oğlum ve benim göğüslerim yumuşak. Meme terbiye oldu derler buna. Göğsün artık alışıyor bu duruma. Korkma🌺
annesininprensesi1 Dilos01 biz henüz 2 aylık bile değiliz ☺️ Rabbim bol rızık versin evlatlarımızada emzirelim 2 yaşına kadar inşallah😀🤲🏻
Dilos01 annesininprensesi1 zaman çabuk geçiyor canım biz bile anlamadık nasıl geçti 3 ay amin canım insallah 🥰❤️