Gunes55 Zeynepinannesiii soruyla cok alakali degil belki ama. Bende baston da baston diyip aldim bi tane. 1 bana gore cok da hafif degil 2 arabanin bagajinda cok yer kapliyor. 3simdiki aklim olsa kabin tipi arabalardan alirdim daha az yer kapliyorlar. Kendi baston arabam liteway. Memnun olmadigimi soyleyebilirim.
zeynepin_annesi31 Zeynepinannesiii canim ben ebebekten rocket baston puset aldım cok memnunum. Hafif yer kaplamıyor tavsiye üzerine almıştım bende cok memnun kaldim
2020minikkus Zeynepinannesiii joie cok memnun kullananlar ben baston değilde yoyko kabin tipi aldım asla yer kaplamıyor tasıması kolay hem oturma hem yatma oluyor
Husra07 Ben cok memnunum hem yatıyor hem yer kaplamıyor ucakla seyahtte bıle goturdm o kadar rahat geldı bana ve arabamızın bagajı küçük memleketten uzakta oturuypruz valızlerımız bıle sığıyor
Zeynepinannesiii fistikcisahap ☺ benimde hosuma gitti joie kac aylik bebeginiz peki , rahatmi kullanimi
Nefest Zeynepinannesiii nitro lx tükiyedeki benzeri, tam aynısını goremedım ama benimki yurtdısından gelmişti.
fistikcisahap Zeynepinannesiii 1 yaşına girecek çok kullanışlı rahat bebeğim seviyor benim içinde sıkıntı olmuyor taşıması falan hafif diğer türlü bebek arabaları çok ağır
Zeynepinannesiii zeynepin_annesi31 yarin bakicam artik neler var diye de denicem hepsini rahat konforlu arıyorum en azından kazara 2 olursa ondada kullanayim. 1000 tl yi asmamasida onemli tabi ☺. Bakicam onada bi sagl cnm
Liyabsra travel sistem bebek arabamızı sattık ve cok araştırıp Piercardin yehoo aldik cok cok memnunum bi arastir istersen canim kalitesi kullanımı bebeğimle tek elimle açıp kapatıyorum taşıyorum o kadr guzel ve rahat ki
Zeynepinannesiii Liyabsra kraftin venice modeline benziyor canim pier cardin yeho da sen nerden almıştın