Elifffonurr Siz donmesine biraz yardımcı olun doktorumuz donmeyi keşfetmesi için yardımcı olun demişti birkaç gün biz döndürdük sonra kendi yaptı Baharr32
Anne06_ Baharr32 5 aylıkken sag sol tam yüz üstü tam sirt üstü dönüyordu 6.5 aylıkken birakti eskisi gibi sik yapmiyor gonlu olunca yapiyor yarin 7 aylıkken olacağız 🤷♀️ bebekleri anlamak zor bekleyin zmani vardır her bebeğin gelişimi farklıdır canim
Symbol Her bebek farklıdır hemen dönecek diye bir şey yok bence sizde ona yardımcı olun donme hareketleri yaptırın yavaşça
Baharr32 Symbol deniyoruz ama yan dönüyo tam dönecekken geri vazgeçiyo bende zorlamıyorum kendi isterse yapıyoruz da merak ettim sadece geç dönen var mı diye
Elifffonurr Baharr32 YouTube da 4 aylık bebek donme yuvarlama egzersizi diye bisey var ondan yapmıştık kırmızı pantolonlu bi bebeğe annesi yaptırıyordu ondan yapmıştık belki faydası olabilir
Esranurr Baharr32 İnşallah canım. Aslında her şeyi gayet iyi gelişimi vs ama kendisi dönmej istemiyor sevmiyor yüz üstü yatmayı bile
Baharr32 Hsrt54 sanırım bizimkide tembel ya elleriyle bişey tutmak bile istemiyo benim vermemi tutmamı istiyo 😂
Hsrt54 Baharr32 aynen benimkide öyleydi oyuncagi dussun uzanim almak yerine aglardi beni versin diye 😀