Fatma69 Kızlar kayınvalidem Sakarya karasu dan yazlık almak istiyorlarda orayı bilenler önere bilir mi nersi güzel muhafazakar olması da çok önmeli, kadın erkek ayrı havuzu olan yerler var mı
Ziyangil Fatma69 karasuda yok ama baika ilçelerde var. ve burası hiç muhafazakar değil helede yazın yazlıkçılar gelince 😂 çok göğüs görmüşlüğümüz vardır
PoncikKaan Fatma69 Muhafakazarliktan tam olarak beklentinize bağlı yani burası yazlıkçılar geldiğinde çokta muhafakazar olmuyor. Karasuda bildiğim kadarıyla öyle bir yer yok kocaali var arabayla 15 20 dk uzaklıkta sosyal tesiste kadınlar günü olan havuz var. Karasuda yaşıyorum aklınıza takılan başka bisey var mı?
didomidom Fatma69 benim kayınvalidem geçen sene aldı yazlığı karasudan 😁 çoğu site havuzlu ama kadın erkek ayrı değil, sahili çok uzun, ailecek gidersiniz denize çok kalabalık olamayan ve ailelerin olduğu yerler oluyor sahilde.
Fatma69 PoncikKaan çok açık saçık olsun istemiyorum oğlum ve kzım var gözleri açılmasın sakin Bi yer olsun isitiyoruz
E20-20 PoncikKaan merhabalar bizde yakında karasuya taşınacağız nasip olursa Nasıl bi yerdir acaba çevresi insanı doğası ev fiyatları falan netten baktım çok ev yok gibi normalde nasıldır çok merak ediyorum birinci ağızdan duymak iyi olacaktır istanbuldayım 8 yıldır… sakinlik iyi olur diye düşünüyorum ama aklımda soru işaretleri de var size yazmak istedim cevaplarsanız çok sevinirim
Byn87 Dogdugumdan beri karasudayim. Yazin yazlikcilar gelince ben yanlarinda tesetturlu gibi kaliyorum🤣🤣
Sifakusu Kimseler yokken biz de yazlık aldık ordan sokağımız arsa doluydu şuan bina dolu gittiğimiz zaman hafta sonu falan çok kalabalık oluyor biz demuhafazakar olarak pek tercih etmiyoruz kalabalık zamanlarda. Küçük bi çarşısı var yani orası için güzel. Pazarı vs de güzel. Kocaali tarafları daha sakin. Maden deresi gezilecek çok güzel bir yerdi ancak selden sonra mahvolmuş eski hali yok artık. Biz gittiğizmde kendi bahçemizde vakit geçiriyoruz çoğunlukla. Bahçeli bi yerse sırf onun için gidilir
PoncikKaan Fatma69 Anladım. Yanı bilemiyorum tabi ki bir antalya değil ama burası da yazlık bölge neticede