-PembePanterMom funny34 bizim de öyle çıktı kakasından.. sütü biraz daha kıvamını açmak için kullandım canım
funny34 -PembePanterMom yani çıkması problem olmaz dimi ama kalasını Zor yapıyor bende bıraksam mı diye düşündüm
-PembePanterMom funny34 bıraksan iyi olur bence az bi zeytinyağı ile o da kolaylaştırır ve sorun olmaz o şekilde çıkması
Kuzey_Kerem Kuzummm Bizde 4 ay 6 günlüğüz sadece gece az bi yoğurt vermeye başladım uyumaya başladı yoksa saat başı uyanıyordu bizim kilo sorunumuz yok maşallah geçen ay 7 kiloydu bu ay kaç oldu bilmiyorum henüz p.tesi kontrolümüz var bakalım 🤔
BedriyePoyraz aslanannsi canım ilk 3 gün patates haşladım çatalla güzelce ezdim 1 çay kaşığı kadar verdim ilk gün sonra azar azar artırarak devem ettim içine de 1 2 damla zeytin yağı damlat kabız olmasın sonra kabak havuç bal kabağı ilerleyecem
BedriyePoyraz aslanannsi 1 yemek kaşığı Mısır unu 1 yemek kaşığı irmik 1 buçuk su bardağı su karıştır göz göz olunca hemen al ocaktan çok koyu olmasın meyve tadımlarına başladığımızdada Muzlu Elmalı falan yapalım