Ozcskrl Deletedmom_56 ohoo canım büyümüş artık cok rahat yıkarsın ben doğdugundan beri yıkıyorum ama insan ilk kendi basına tecrübe edemeyince gözünde büyüyor. İnsallah suyu seven bir bebektir dahada kolaylasır işiniz ben köpüklü filede yıkıyorum.
Deletedmom_56 Ozcskrl Suyu cok seviyor aslında hiç de ağlamıyor ama dediğiniz gibi basından beri destek aldım ondan böyle oldu. 😊
Glstan12 Deletedmom_56 merhaba kaymasından korkuyorsanız eğer bacağınıza havlu örtün bebeğinizi o şekilde kucağınızda çok rahat yıkarsınız ben hergün bu şekilde yıkıyorum bir sorun yaşamadım. Size de tavsiye ederim. Kendinize güvenin bebeğinizle banyo keyfinin tadını çıkartın❤️
Deletedmom_56 Glstan12 Evet tek korkum kayıp düşmesi. Eşimle yıkarken o turuyor. O tutarken kaldırırken bile zaman zaman elimi altına koyuyorum düşerse diye hassasım sanırım haddinden fazla ama havlu cok mantıklı deneyeceğim tesekkr ederim 😊❤️
Deletedmom_56 NazliHilal benim bebeğim de şimdi tam dört aylık. Bunda eğik olarak oturuypr sanırım değil mi?
NazliHilal Deletedmom_56 evet eğik pozisyonda duruyor, kayıp düşme gibi şeyler yaşamadık ama dikkatli olmak gerek tabi. Kızımı yıkarken yerdeki şampuan kutularına saldırıyordu 😂 annemlere giderken de yanımıza almıştık çok pratik oluyordu bizim için
Belinaysmom Deletedmom_56 eşimle birlikte yıkıyoruz 3 aylık kızım file varsa küvette kolay yıkayabiilirsiniz çok zevkli oluyor