Uykusuzzz Filtre sevmiyorm çok acı geliyo. Böyle yumuşak içimli sütlü güzel kahve varmı. Sürekli nescafe markasını alıyoruz ama o da sıktı artık. Başka öneriniz varsa güzel olur. Tarifte olur
Sedada Uykusuzzz biz nescafe tuketmiyoruz genelde turk kahvesi iciyoruz ve ben arada sutlu çikolatalı turk kahvesi yapiyorum ve severek de içiyoruz 🤗
Eesay Uykusuzzz Starbucks’ın Guatemala Antigua kahvesi yumuşak içimli, sert olmuyor bence. Ya da denemediyseniz Kuru Kahveci Mehmet Efendi’nin öğütülmüş Colombian serisi de güzel 🌸
Simiyy Uykusuzzz nespressonun kapsül kahveleri güzel oluyormuş ben öyle duydum. Ama makinesiz yapılıyor mu bilmiyorum belki paket halindede satılıyordur. Düşünürseniz sosyal medya hesabına bi bakın derim
Goktugmoms A101 de cafex markasının mochasını denemenizi tavsiye ederim lakin ben gidince rahat 20 paket alıyorum
senceumrumdam1 Uykusuzzz dibek kahvesi nish, yada kakuleli alırsanız bayılırsınız ben kahve olarak bunları içiyorum.
F-Betul Uykusuzzz Şimdi içmiyorum ama önceden neskafenin cappucinosunu içerdim. Köpüklü hafifle sert arası hoş bir kahve, kahve içtiğinizi anlıyorsunuz ama daha hafif olsun isterseniz latte öneririm.
Melusina Uykusuzzz ben dibek ve menengic kahvesini karistirip yapiyorum cok guzel oluyor tavsiye ederim ayrica saray kahvesi de var o da cok guzel