BalkizimBaloglum2 2 haftadır ne gece ne gündüz uyumuyor ha uyuyor ama 30 dk bir ağlayarak kalkıyor büyüdükçe uykusu düzeleceğine dahada kötüleşiyor uykusuzluktan sinirli ve halsiz düştüm baktim atak haftasında görünüyor ama böyle yaşayan varmi kizlar düzelirmiki 🤯😓
Full BalkizimBaloglum2 bizde iki haftadir ayni durumdayiz 10 ay 23 gunluk. Ne uyku duzeni kaldi ne uykusu. Gece 1 de uyuyor dort gundur ne yaptiysam one cekemedim cildirmak uzereyim. Ayrica uykuya dalamiyor 15 dk da uyuyam cocuk 45 dk sonra hala gozu acik bakiyor🤦🏼♀️
limonlukarpuzzz BalkizimBaloglum2 düzeliyor canim bizimde oyleydi disten oldugunu tahmin ediyordum oylede oldu dişi cikti uyumalari nornale dondu sabah 7 ye kadar oturuyorduk 🤦
Aszhra1212 Selindeniz bizde aynıyız zor uyuyor ve bir saat sonra tekrar uyanıyor hemen iki uykumuz var ikinci uyumak istemiyor uykuya zor daliyor
Berk2020Mert2008 BalkizimBaloglum2 6 aylık olduk şimdiden geriledi uykumuz 10. Ayı düşünmek istemiyorum artık
Bitikmomi BalkizimBaloglum2 9 ay 26 günlüğüz ve sürekli gece ya çığlık kıyamet ağlama yada kalkıp direk oyun modu. Tükendim 😭