Fnurkor Bebeklerinızın basındakı konakları kacıncı ayda temızledınız oglum 54 gunluk temzlesem erken mı
16102018 Fnurkor mustela sampuanla banyosunda yaptıran yumuşadıkca gidiyor ve en fazla 2 gunde bir yikamalisiniz geçmesi için. Ve temizlemesini ertelemeyin beklemeyin
eylulnisa_20 Fnurkor hemen temizleye bilirsiniz , yayılmamasi lazım , dustan 15_20 dk önce zeytinyağı sürün sonra duş kendileri dökülüyor
Gamze-S Fnurkor onun ayı zamanı yok canım. Konak başladıysa temizlemelisin doktorumuz bize zeytinyağ içerisine biraz karbonat bir tanede aspirin ez saçına sür sonra tara demişti konaklar 2-3 günde bitti bu şekilde
pikacuu Fnurkor Bizimki 5.ayda çıktı ertesi günü zeytinyağı sürüp masaj yaptık tersine taradık yumuşak başlı bir fırçayla sonra yıkadık hemen geçti daha da çıkmadı
Fnurkor 16102018 kızımınkını zeytin yagıyla kolau bı sekılde yapmıstım ama 4 aylık fılandı oglumda cok erken oldu o yuzden kucuk olunca karar veremedım bu aylarda temizleyen var mı diye sormak istedim
CilekRecelim Ben 2 aylıktı Konak oldu zeytinyağ sürüp taradım sonrada banyo yaptırdım geçti . Sizde bir deneyin isterseniz
Fnurkor CilekRecelim aynen zeytin yagı ıse yarıyor kızıma da yaptm sız 2 aylıkken yaptıysanız bızım ıcınde sorun olmaz galıba 2 aya yaklastık cunku. Kızımda 4 aylıkken yapınca karar vermedim
16102018 Fnurkor hemen yapabilirsiniz çünkü bizim 1 aylıkken başladı cikmaya ilerlememesi lazım demisi doktor o sampuani verdi kullandik geçti cok şükür
eylulnisa_20 Fnurkor benim de bebeğim ya 50 ya da 60 gunluktu yaptık , ebe beklemeyin demişti yoksa kulakalrina kadsr yayılır hemen temizledik cogalmadi
AcemiHemsireanne Fnurkor zeytinyağını sür canım olan yere biraz beklet o sırada şapka tak ki bebek üşümesin sonra dişli tarakla geriye doğru tara onlar zaten soyuluyor sonra bebişini yıka ben geçene kadar her yıkamada yaptım 3. De geçti
Fnurkor AcemiHemsireanne tesekkur ederim sacı da baya var masallah kepek gıbj oluyor sacı ve hemen yaglı gibı oluyor banyodan sonra hemen yapcam ınsallah
Hiraselim Fnurkor 1 tatlı kaşıgı karbonat ve 1 tatlı kasıgı zeytinyagını karıstır sur ınce tasakla ters yonde yıka
DeletedMom2893 Fnurkor benim kızım 4 aylık yeni temizlemeye başladım zeytin yağ sürüp tarıyorum sonra banyo yaptırıyorum öylelikle geçiyor deneyin.