Mihrimahimmmm Tosbikim_351218 soyledm valla bzmki emzikte almiyo çok aglams kendi memesini verms iste ztn Bzmki memeye yapisik mubarek 2 dk markete gitmeye gelmiyo
SelmaYakup Annem olduğu için birşey diyemedim tabi ama bidaha yaparsa kesin söylerim onun annesi benim ben böyle düşünüyorum.Baskasi ne düşünürse düşünsün.
Burcusametbuglem SelmaYakup benim annemde benim.yanimda yapmisti bakalim.ne yapacak diye almadi benim.bebegim taniyor beni ben acinca agzi acik geliyo 8 aylik
Rumeysakarakus Aksaan takılmayın böyle şeye ben hiç fakılmıyoruö annem banyodan çıkmıştı ben banyoya girecektim ardından soğuktan nefret ederim biri çıktığında banyoya yapışırım daha sıcak diye oğlum durmayınca vermiş biz dalga geçip güldük bebeğine yanağını ver onu bile emmeye sicalışır bunun tanıma defil reflex olduğunu bil yeter sağlıkla neşeyle büyütün inşallah bebeğinizi ayrıca ben ik oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim 3 yaşında kardeşi doğdu o aradaki zaman dikiminde emzirmeyi o kadar özlemiştimki anlatamam
Ar-As Şu tepkilere bakıyorum da çok şaşırıyorum vallahi ya.. evet kadının yaptığı yanlış olabilir ama kimse kusura bakmasın.... siz annesinizde anneleriniz şey mi bu kadar bi meme vermiş diye değerlerini yerin dibine koyuyorsunuz.??? Onların yaptığı yanlış ama burda yanlışı düzeltmektense onları kırarak, inciterek, hatalarını büyütüp böyle çıkış göstermek ayıp. Hani bir laf vardır ya. Sende iyi ki bir baktaya sap olmuşsun diye.. bizlerde iyi ki bi ana olmuşuz sanki 4/4’lüğüz de hepimiz analarımızın ana olduğunu unutup beğenmeyip böyle arkalarından sallayalım... çok çirkin. ! Ayrıca bu BEBEK ! Serçe parmağını koy ağzına onu da emer, bez parçası koy ağzına onu da emer, herşeyi de emer. Seni değilde bezi, parmağını, yada ananı ana belliycek değil heralde. Akıl yahu !...
Clover SelmaYakup annenin munasebetsizligini konusmuyorum. Ama anneni hic kiskanma zira kiskanirsan emzigi de kiskanman gerekir.bebislerin emmek bie refleks dikkat et uykusunda bile cork cork modundalar.
zumratugba Canım annen biliyor sütünün gelmeyeceğini avutmak için senin evladını evladı gibi gördüğü için belki dayananamıştır hormonların etksiyle 😊 ama kıskanmanı çok doğal buluyorum söylediği söz komik :) benim bebek te ne versen emiyo emzik almaz bebekler benimki cuk diye emdi hemen 😂 Annene söyle yapmasın bir daha annen sonuçta kadını üzme. Ama söyle emzik versin memesini vermesi hoş olmaz seninle bağını etkilemesin 😳