minikoglumm canım benim kızımda 6 ay 11 günlük. Bizi doktorumuz patatesle başlattı 3 gün patates sonra sırasıyla 3 er gün havuç,kabak,balkabagı(ben 2 gün verdim uyuyamadı ve kaka yapamadı 3. Gün vermedim) bugunde yogurda başladık 3 günde yogurt yicez. Şimdi öncelik asla zorlama yemek istemiyosa bırak 1 saat sonra tekrar ver. Ek gıdaya öğlen saatlerinde başla kendine bi saat belirle mesela 11 bucuk her gün aynı saatte ver. İlk gün 1 çay kasıgı ikinci gün 1 tatlı kasıgı üçüncü gün 1 yemek kasıgı. Tüm sebzelerin tadımı bitince ikili ikili karıstırıp verebilirsin mesela patates+havuc gibi onlarda bitince elma,armut,muz,avakado tadımına gececeksin. Zaten 6. Ay komple tadım öğün vermiyosun sadece tek sefer tadım yaptırıyosun. Tüm tadımlar bitince 7. Ayda sabah kahvaltı ceyrek yumurta sarısı+labne vereceksin tatlandırmak icin pekmez yada meyve pürelerinden faydalanabilirsin. Bi de sebze pürelerini verirken özellikle patatesi sütünü sagıp patatesi açarak ver cünkü direk ezip verdiğinde yutamıyo yapısıyo.