Deletedmom_56 Merhaba anneler, 4.ay atağı denen durumları yaşıyor musunuz? Benim bebeğim çok ağlamaya basladı, uykuya cok zor dalıyor, mama yemek istemiyor, 30cc iki kere verdim en ufak biberonuyla o şekilde az az aldı. Çok huysuz süreklı
Dk72 Deletedmom_56 evet bunları dibine kadar yaşıyoruz fazlası var eksiği yok, eğer bu 4. Ay atağıysa
Altntaskadrye Deletedmom_56 3,5 aylığız uykuya çok zor dalıyor canı yanarcasına ağlıyor atak mı bilmiyorum inşallah geçer
BetulllMihra Deletedmom_56 hemde nasıl yaşıyoruz emmeyi bile bıraktı mama yı zor yediryorum 60 cc falan çişli bezi azaldı iyice çok üzülüyorum 4 ay 15 günlük olduk bekliyorum ne zman biticek diye hep ağlıyor hepp hep heppp
MinnakTosbagm Deletedmom_56 3ay11günlüğüz biranda huysuzlaştı tüm gün kaşları çatık hiç birşeyi beğenmiyor işin tuhafı kafasını kaldıran dimdik tutan cocuk inatla saldı kendi ne tutuyor ne oynuyor emmiyor ay atak diye düşünüyorum 14.haftada başlıyormuş sanırım🙄
Deletedmom_56 Dk72 Bu uygulamanın bilgilendirme kısmında okudum daha dün ve bugun yasamaya basladım hatta dün geceden itibaren 😞😞😞 her şeye çözüm bulunuyo bi şekilde ama mama yemek istemiyor. 30cc nedir ya 🥲
Dk72 Deletedmom_56 ben mama vermiyorum ama sadece emziriyorum benim bebeğim de emmek istemiyor. Bi kaç yöntem buldum emzirmek için belli işinize yarar. Uykudan uyanınca hemen emziriyorum kabul ediyor Önce biraz uyutmaya çalışıyorum hafif uykuluyken yine kabul ediyor Kucağıma alıp gezerek emziriyorum Işıklı oyuncaklar dikkatini çekip sonra emziriyorum
Serapp_quzell Dk72 aynen bende kucağıma alıp evin içinde gezdirerek emziriyrm öyle sakinleşiyor uyuyo diğer şekil mümkün değil uyumuyo
Deletedmom_56 BetulllMihra Hayallah ya dört ay bir günlük daha hemen basladı biİzim de iştemyememesi çok üZücü huysuzşuk neyse de
Dk72 MinnakTosbagm evet uyanık olduğu zamanlar resmenhiç mutlu değil mızmızlanıyor oyun oynamak istemiyor kucağa alıyoruz onu istemiyor emmek istemiyor. Ne zaman bitiyormuş bu atak 🤷♀️
_mucizemmm MinnakTosbagm bizde 3 ay 13 günlüğüz aynı durumdayız fena halde Ocak ayının sonuna kadar 4. Atak haftamız ocağın sonuna kadar sağ kalırsam🤪🤪ne mutlu bana zor uykuya dalıyor hemen uyanıyor sürekli ağlıyor zar zor emiyor 🤦🏽♀️Sağlıklı olsunlarda dayanırız.
MinnakTosbagm Dk72 Canım benimde pek anladığım bir şey değil ama internetten baktım 14 ve 19. haftalar arasında oluyormuş genelde biz 15. haftadayız 🤦🏼♀️ sizlerdede kafasını tutma durumu nasıl?
CilekRecelim Evet bizde 3 ay 17 günlüğüz . Gündüz emmelermiz azaldı . Sürekli oyuna çeviriyor emmeyi . Uyanınca uykusu dağılmadan emzirmeyi deniyorum işe yarıyor . Sizde mamayı bu yöntemle bir deneyin isterseniz .