Sedefela Kızıma tadımlara başlamıştık bugünde patates verdim yüzünde kızarıklıklar oluştu başına gelen var mı ne yapmalıyım
Yademm Sedefela benimde aynı alerji bebgim karnında oluyor kızarırlar minik minik ne yapıcagımı sasırdım valla dün akşam avokado muz verdim bugün bisey yok bakalım bu arada 7 aylık bebeğim
Ozoss Sedefela bizde 5 bucuk aylık olduk kendi doktorumuz alerji doktoru görmeden tadımlara ve ek gıdaya geçmeyelim dedi . 10 gün sonra randevumuz 🤦🏻♀️ Doktor gözetiminde mi ek gıdaya basladınız acaba ?
Sedefela Ozoss doktorumuz artık başlayabiliriz sebzelerden dedi havuç kabak denedik patates verdik kızarıklar oluştu
Yademm Sedefela alerjimiz için damlamız vardı 2gun kullandık bide o gıdaları verme dedi doktorumuz şimdilik
Sedefela Nurahmet yanaklarının ikiside kırmızıydı dünden beri doktoruyla görüşerek devamlı sudocrem sürdüm bugün geçti çok şükür patatese ara verdik daha sonra tekrar deneyeceğiz
Kkubu80 Sedefela patates dokunmustur 1 ay sonra tekrar dene canim 1 ay ara ver o gidaya bizede havucla muz.dokundu bekliyorum ben simdi tekrar vermek denemek icin
Sentrk Bende patates tattirdm yanagi hafif kizardi ama patates alerjikmi nasil oluyorda latates dokuyor anlamadim😔