Eeisitan Bebeklerinizin alerji belirtileri nelerdi 34 günlük kızım son 4 gündür çok huzursuz uyuyabilirse uyuyor onun dışında hep ağlıyor normalde gazlı bir bebekti damla kullanıyorduk ama bu kadar sıkıntısı yoktu kakasını 2-3 günde bir yapabiliyor içinde beyaz parçacıklar var kakası bazen açık sarı bazen koyu rengi burun üstünde beyaz sivilce gibi noktalar vardı yanağında da çıktı ama onların çevresi kırmızı gibi bide bugün farkettim vücudunda da kırmızı noktalar var minik minik devlet hastanesi acilinde alerji testi yaparlar mı acaba götürsem
tosbikannesiii Eeisitan test için daha çok minik kuzum kakası normal gibi dediğine göre mukuslu olması lazım
Mervedenizkrn Eeisitan alerji testinden once takip et bence hanvi besinleri yediginde bu huzursuzluklarnoluyor damar yoluyla tesg yapiliyor ben 3 aylikti damar yolh actirmak istemedim doktoeda takip et dedi takiple alerji besinleri ayirdik felan
SertapHilal Çok küçük olduğu için testler doğru sonuç vermez, test yapmazlar yani sen 1 hafta bi diyet yap yumurta ve süt ürünleri, paketli gıdalar vs. Bak bakalım düzelirse alerjidir
Eeisitan SertapHilal bi deniyim bakalım paketli gıda tüketmiyorum ama hergün kahvaltıda yumurta peynir tüketiyorum onları yemiyim 1 hafta bakalım nolcak
Esra4646 Bizdede alerji oldu vucudundda kırmızı kırmızı su toplamış gibi bişeyler çıktı doktara götürdük alerji dedi daha iki gün önce ek gıda vermeye baslamştm