Asilinannesiiiii Bebeğim uyku konusunda çok zorlanıyor.Bazen beyaz gürültüyle uyuyor . Telefondan açtığım için zararı olur korkusuyla açmak istemiyorum. Budizz almak istiyorum fiyatı yuksek. Uygun fiyata satmayı düşünen var mı acaba ?
Hizlivebebeli Asilinannesiiiii bende almıştım hiç bir işe yaramadı telefondan actığımı dinlemişti bilginiz olsun araştırın her bebek sevmiyor
Sumeyye_ Asilinannesiiiii benim kızım da beyaz gürültü ile uyuyo sırf telefon uzak kalsın diye beyaz gürültü ve birkaç sesli masaj özelliği olan kolik yatagi aldım ama etki olmadı yine telefonda çalınca uyuyor
strongMom Asilinannesiiiii Bluetooth topları var müzik topları yani ona beyaz gürültüyü yükleyip çalabilirsin canım okadar para vermemiş olursun
Hilal06 27__ eğer alıcı yoksa bende alabilirim tabi temiz kullanılmış ise fotoğrafını atarmısınız lütfen
strongMom Sumeyye_ Bluetooth topları var müzik topları yani ona beyaz gürültüyü yükleyip çalabilirsin canım okadar para vermemiş olursun
Sumeyye_ strongMom aldığımız yatakta mevcut zaten MP3 çalarlı şekilde fakat ses düzeyi bebeğe göre o şekilde benim bebeğim yinede uyumuyor 200₺ almıştık doğduğunda gittiğim her yere yada ayağımda onunla uyutuyorum reflü yatağının bir değişik modeli
Sumeyye_ strongMom yinede telefondan pedagog ninnisi ve beyaz gürültü ile uyuyor beşinci aydayiz yavaş yavaş bıraktırmaya çalışıyorum heryerde istiyor çünkü bu sesi gün içinde de dinlemek
27__ Asilinannesiiiii fotoğraf atmayi bilmiyorum. Fazla kullanmadık. Sesi az çünkü o ürünün. Çok fazla ise yaramıyor. Onu da söyleyeyim.