Smyrsrht Merhabalar pandemiden dolayı pek gezemediğimiz için araba almamıştım şöyle sağlam kilo olarak hafif kaliteli memnun olduğunuz bebek arabası var mı
Analist Smyrsrht kraft cockpit kullaniyoruz travelden sonra buna gecis yaptik. Cok cok memnunum hafif kullanisli tek elle ac-kapa. Her gün 1 saat oglumu gezmeye cikariyorum ve araba beni hic yormuyor tavsiye ederim👌 fiyati da 1200 civarinda su an
Minikkualamm2123 Smyrsrht canim baston kraft bebek arabasi aldim. Cok güzel ve hafif size tavsiye ederim..
FnurGokcan Smyrsrht https://www.e-bebek.com/hamilton-x1-bebek-arabasi-p-hmt-x1001/ Önceden travel sistem kullanıyorduk daha sonra buna geçtik ve şiddetle tavsiye ederim. Çocuk yokmuş gibi o kadar hafif ki, bagajda yer de kaplamıyor kabin tipi
Efy Chicconun baston bebek arabasını kullanıyoruz katlandığında tek elimde taşıyabiliyorum zaten hiç normal bebek arabası almamıştık tam yatış özelliği olduğu içinde bir sorun yaşamadık kullanımı çok rahat tavsiye ederim
Smyrsrht Analist merhaba bu üründen alacaktım ama ürün tipi puset diyor ben iki yaşına kadar kullanmak istiyorum içi puset şeklinde dar mı
Minikkualamm2123 Smyrsrht evet canim cok kolay katlaması yani biraz uzun biz sığıdiriyiruz sorun olmuyor..
Piko78 FnurGokcan merhaba. Size bu ürünle bir kaç soru soracagım bilgi verirseniz cok sevinirm 🙏 bizde aldık bu arabayı. Happymomdaki yorumlara dayanarak. Kurdugumda istedigim gibi degıldı sankı. Ya da ben cok özelliklerini bilmedigim içinde oyle gelmıs olabilir. Yenıdogan ıcın kullanılıyor mı? Bebegım suan 2.5aylık.cok tereddutte kaldım. Son kademesıne getırdıgımde kullanabılırmıyım? Kışın cok kullanılmaz gibi yanılıyormuyum bilmiyorum. Pusetli arabalı gorunce cok pişman oldum aldıgıma. Ama herkes övmüştü. Yorumlara dayanarak aldım acıkcası ınternette cok video ve yorumda gormedım arabayla ilgili. Kullanıyorsanız bilgi verirmisiniz
Analist Smyrsrht biz gezerek aldık arabayı çogu kabin boyu gördüm digerlerinden hicbir farki yok yani pusetle ilgili bir sey okumadim görmedim😊 2 yaşına kadar falan kullanmak istiyoruz biz de. Sürüşü manevralari hafifligi cok iyi geldi bilmiyorum travelden sonra mi öyle oldu ama arabadan gercekten memnunum. Babamin markası olsa bu kadar övemezdim😂
FnurGokcan Piko78 merhaba😊 Yenidoğan döneminde travel sistem kullandık biz, pusetsiz bu arabayla zorlanabilirsiniz, geniş bir araba ve ay olarak küçük bebekler için daha az korunaklı olabilir, ilerleyen dönemlerde kullanımı daha kolay olur sizin için bence😊