Nilican Merhaba güzel anneler. Bir süredir nette araştırma yapıyorum ama siz kullacıların fikirleri bemim için daha önemli 2000 tl yi geçmeyecek kaliteli bebeğin içinde rahat edeceği bir kabin tipi baston araba önerir misiniz?
mathematician Nilican E bebekten joie litetrax 3 aldık, 3 tekerlekli sürüşü falan çok rahat. Tek hamlede kapanıyor ve valiz gibi taşınabiliyor. Biz 1000 tl ye almıştık ama sanırım 1400 lira şu anda.
Analist Nilican travelden sonra hoop kabin boya gecis yapip da rahati anlayanlardanim. Kraft cockpit kabin boy. Aşırı memnunum aşırı. Fiyati 1200 civarinda. Çok hafif pratik bi araba cocugum dogdugundan beri aldigim en guzel seymis meğer hele ki travel sistem bebek arabasindan sonra
CilekRecelim Ben Kraft tango kabin boy kullanıyorum çok memnunum çok hafif tek elle kapanıp açılıyor ve valiz gibi sürülebiliyor
Deletedmom_36 Kraftin parma bebek arabasini kullaniyorum ben 648 liraya gecen yil subat indiriminden almistjm asiri memnunum☺️Tek elle acip kapatiyorum ikinci bebek arabam bu benim digeri cop resmen☺️3 gun once e bebekte 900 kusurdu☺️