Minnokkunannesi https://imgyukle.com/i/aBllWc Bu kan damlasını kendim araştırarak aldım. Lütfen kullananlar doktorun önerdiği kullanım şeklini söyleyebilir mi? Trendyoldan aldım trendyoldan alan var mı? Umarım güvenilirdir. Bebeğim 5 aylık
Karacasmyrna Minnokkunannesi Biz kullanıyoruz doktor tavsiye ile günde 5 damla 4.5 aylıkkrn başlamamıştık.
Defne2549 Minnokkunannesi bizde newwit kullanıyoruz canım kilosu kadar damla dedi heray kaç kiloysa okadar damla biz 7.600 gramız doktor 8damla dedi
-PembePanterMom Karacasmyrna Defne2549 Minnokkunannesi kızlar bir sorum olacaktı bu damlayı bebeğim hiç sevmiyor yutamıyor öğürüyor siz nasıl içiriyorsunuz 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Karacasmyrna Karacasmyrna Minnokkunannesi birde demir kalsiyumu çabuk emer dişlerin üzerinde demir ilacı kalmamasına özen gösterin leke oluşumu olmasın. Demir ilacından sınra diş fırçalayabilirsiniz ya da gazlı bezle temızleyebilirsiniz.
Karacasmyrna -PembePanterMom 8 kilo 400 gram oğlum hala 5 damla. Belkı haftaya kontrolumüz var arttırır bilemem canım
Karacasmyrna -PembePanterMom valla canım ben kaşığa damlatıp öyle veriyorum. Gerçi bizimki alerji maması kullandığı için bu damla onun Yanında sütlaç kalıyordur😂