Zeyzey2019_ Osmnn_457 burna sokulan bir şeyi 2. El lütfen almayın. Sıfırlar zaten 10 15 lira civarı hepsi burada gibi sitelerde. Üstelik yedek uç da veriyor pek çok marka.
ilknurgoksu Osmnn_457 otribebe kullanıyorum oğluma eczanede 20-25₺ Sıfırı daha uyguna gelebilir aslında nacizane tavsiyede bulunmak istedim 🙏🏻
Osmnn_457 Zeyzey2019_ ya biz baktık 300 350 diordu trendyolda o yüzden burdan sorayım dedim okasar uygunsa yeni alırım
Angars Osmnn_457 e bebektede uygun ordanda bakabilirsiniz bulamazsaniz resim paylasayim hangisini kullandigimizi
Zeyzey2019_ Osmnn_457 bir markanın var o şekilde dediğiniz gibi ama o elektrik süpürgesine takılıyordu. Normal bir aspiratör çok çok uygundur
turansmom Osmnn_457 elektrikli onlar sağlıklı degil zaten kulak iltihabına yol acıyor. Otribebenin var ucuz zaten 32 lira basligida 20 lira 10 tane baslığı var. Istersen e bebektede var kendi markasinin daha ucuz
Mclk Burun aspiratörü ağızdan çekilen bir şey o yüzden 2. Elini istemezsiniz bence. Ha pahalıya elektroniği varsa o da lüzumsuz
Osmnn_457 Hanımlar önerilerinşz için teşekkürler hepsi burada da dediğin markadan buldum ordan sipariş ediçem 😙
Julijuli Osmnn_457 internetten iyice izleyinki bebeğe eziyet olmasın.eşiniz ayrıca eczaneden serum fizyolojik alsın önce ondan burun deliklerine sıkıp sümüğü yumuşatıp sonra aspiratorle çekeceksiniz.geçmiş olsun.