Elizabetyyy Eşime şık bir masa hazırlamak istiyorum ama nasıl giyinmem lazım normal evdeki gibimi yomsa daha güzel bişeylermi yani evde oldugu için abartılı bi şeyde aklıma pek yatmıyor siz nasıl yapıyorsunuz
adastra Elizabetyyy Siyah mini bir elbise ile siyah süper ince külotlu çorap böyle zamanlar için en güzel kombin bence 🌸
MerveDerki Elizabetyyy ben tuniklerimi ince güzel bi kemerle elbise haline getiriyorum genelde siyah tercihim oluyo sende mini bi elbise falan tercih edebilirsin 😀 ince siyah kilotlu çorap mutlaka giyerim güzel bi makyajla çok uygun olacağını düşünüyorum
adastra Elizabetyyy Ben çıplak bacaktansa süper ince çorabın daha seksi göründüğünü düşünüyorum , size kalmış artık ☺️
Ef24 Ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum kısa bir elbise çok abartılı olmayan, siyah külotlu çorap tepeden topuz minik küpeler hafif bir makyaj🤗🌺
Elizabetyyy eebebegimeee ayy böyle şeyleri hiç beceremiyorum ya ilk defa yapıcam nasıl yapıcagımıda bilmiyorum birazda utanıyorum😀😀😇
eebebegimeee Elizabetyyy bence biyerden başlamalısın en odun erkek bile bu tarz şeylerden hoşlanır bence bende yapmıştım eşim de bu nedir filan diye dalga geçmeye çalıştı hic duymadım onu ama sonradan onunda hoşuna gitti bu tarz romantik şeyler
Elizabetyyy eebebegimeee ya ben eşimi hala anlamadım aslında hem istiyo hem istemiyo gibi böyle degişik bi şey bi deniyim ne diycek merak ediyorum
eebebegimeee Elizabetyyy aslında istiyordur ama böyle şeylere alışık degilse nasil tepki vereceğini bilmiyordur o yuzden dalgaya vurabilir siz ne derse desin vazgeçmeyin eğlenin esinizinde eğlenmesini sağlayın hicbir cümlesinin moralinizi bozmasına musade etmeyin
Elizabetyyy eebebegimeee yok moralimi bozucak bi şey söylemezdw ne bileyim inşaallah cesaret edip yapabilirim