Kuzuannesiii Kızlar özel bölgemde kaşıntı var deli gibi. Ağlıcam resmen ya. Neden oluyor bilen var mı? Sirkeli suyla yıkıyorum rahatlasın diye biraz rahatlıyor biraz sonra aynı 😭
Ata0905 Kuzuannesiii hem fitil hem ilaç kullanmanız lazım camasirlar kaynar su ile yıkanıp utulenecek. Eşinizin de aynı anda tedavi olmadı gerekebilir. Günlük ped kullanmayın. İhmal etmeyin artar ve kalıcı olabilir. Duştan çıkınca fön makinesi ile kurutun özel bölgeyi. Islaklik mantarın baş düşmanıdır.
Tazeannesi Kuzuannesiii aynı benim de 17 aydır gecmedi sirkeli su ile yıkıyorum sürekli bıktım artık hiç rahat değilim
Aysegul_282213 Kuzuannesiii bende de çok fazla gittim hastahaneye enfeksiyon cok fazla dedi bence sz de hemn gidin bir kadin doguma ertlemeyin
Defnemom41 Büyük ihtimal mantardır eğer mantarsa bi krem veriyor doktor bi kaç günde geçiriyor. Ama farklı sebeplerde olabilir idrar yolu enfeks. Gibi o yüzden krem ismi söylemiyim. Bi doktora gitmeniz şart mantarsa kendi kendine geçmez
Mutluluk Kuzuannesiii ilk evlendiğim zamanlar da sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyordum Doktor bana ilişki esnasında enfeksiyon kaptığımı ama bu enfeksiyonun eşimle bı alakası olmadığını benim vücudumun ilişki esnasında ürettiğini söylemişti Öyle nisey olabilir mi ki
Kuzuannesiii Mutluluk belkide çünkü baya arada vermiştik ilişkiye hiç olmadı böyle birşey. Başlayınca oluyor yine ama çok fena birşey ☹
Mutluluk Kuzuannesiii fitil vermişti iyi geldi sizde en yakın zamanda doktora gidin ihmal etmeyin Geçmiş olsun 🌼
MotherQueen Travazol iyi geliyor kaşıntıya eczanelerden alabilirsiniz doktora gidene kadar idare eder
Areninannesix belki beni yanlis anlicaksinoz nimet diceksiniz banada buyuklerimiz soylemistu yogurdun iyi gelidigini kasinan yere surulmesi gerektigini bi deneyin derim gercekten aliyor kasintisini
Kuzuannesiii Areninannesix demin bir delilik yaptım kolonya sürdüm 🤯 yasak var eczane de yakında yok . Delirdim artık sürdüm
Sifakusu Kuzuannesiii karbonatlı su ile temizleyebilirseniz asitli şeyler sürmeyin kesinlikle daha da kötü olur bu sefer tahriş olur. Jilet vs kullanıyorsanız tek kullanımlık olsun bol bol yıkayın her tuvalette. Kuru tutun