Hantaha Arkadaşlar merhaba , 2,5 aylık oğlum gündüz en fazla 10 dk ka uyuyor . Sürekli sallayın beni diyor. Yanından ayrılamıyorum. Kendi kendine sakin durmuyor hiç uykuda Yok ağlayacağım artık neden olur bu sizde de varmı böyle sorun
Burcem Hantaha ahh tam 3 ay sürmüştü ne yaptım sa olmadı son seçenek sabretmekti. Bide Kolikti kızım kolumdan indirdiğim an uyanırdı gündüz uykumuz hiç yoktu hep kucağımızda uyudu uyandı 3 ay sonra beşiğinde kendi kendi uyumaya başlayınca rahat bir nefes almıştım.
Emirin_Annesi10 Hantaha 2.5 aylık bebeklerde bir anormallik var bence bizimkide aynı sürekli sallanmak istiyo sallaymca uyuyo geceleride öyle napacağız böyle bilmiyorum
Leylaozel Hantaha 1 aylık surekli ya kucakta ya ayakta sallanıyor uyumak bilmiyor ağlama krizi de cabası bende ayni durumdayim oturup onunla ağlıyorum bazen kendimi çok caresiz hissediyorum ne zaman gececek😔😔
Leylaozel hakikizeytinyagi Hantaha gaz sancisi kabız vs olan bebekler genelde huysuz ve uykuya dalamiyor 1 bucuk aylik oğlum kolikti aynı şekilde Sallayarak kucakta memede uyutabiliyodum hem agliyodu hem dalamiyordu sorunu zeytin yağıyla çözdüm gazını kakasını rahat rahat yapıp uykuya dalıyor denemede yarar var günde 1 çay kaşığı sabah ve akşam zeytinyağı verin rahatladigini goruceksiniz özellikle kolik ve sürekli ikınan bebekler için hem zararsiz hem rahatlatiyo 3gundur huzurlu sessiz ve rahat uyumaya başladı oğlum
hakikizeytinyagi Benimkilerde 2 ay 3 gunluk aynı sizin dediginiz gibi kolikler doktorumuz gaviscon verdi o biraz iyi geldi
Hantaha Emerken uyuyor bırakınca uyanıyor , sallayınca uyuyor bırakınca uyanıyor . Hiçbir işimi yapamıyorum kollarımda gezmek istiyor. Ağlıyor numaradan sanki biryerini acıttım . Ne yapabilirim şaşırdım
Emirin_Annesi10 Hantaha valla naparsan yap canları nasıl isterse onu yapıolar canım. Uyumamak isterseler asla uyumuyolar şuan hâlâ uyanık mesela benmki. Salladım emzirdim kucakta gezdirdim hâlâ tık tok elini ağzına soktu cin giibise bakıyo