Sumeyyebaglan Merhabalar. Şu cam rende mantığı ne tam olarak? Normal rende değilde neden cam olanı? Bebeğim henüz 3 aylık bu yüzden bi fikrim yok💁🏻♀️
Rzgr Sumeyyebaglan ilk tadimlara basladiginizda meyveleri rendelemek icin kullaniliyor. Bebegin yiyebilecegi kucukluge ulasabilmek icin
Crazymomy Sumeyyebaglan püre gibi yapıyor meyveleri. Elmanın tüm sertliğini alıyor mesela. Normal rendede rendelesek boğazına takılabilir ama cam rende yumuşacık yapıyor 🥰
Birmerveanneee Sumeyyebaglan elmayı falan çamur haline getiriyor cam rende nasıl desem bmyle tanesi bile olmuyor kaşıkla çorba gibi kaşıklayıp yediriyosun normal rendede parçacıklı parçacıklı oluyor kolay yutması için bence cam rende tam ideal ilk tadımda herşey boğazına takılıp paniklettirebiliyor
BalarisiYusra Sumeyyebaglan bende dün sipariş verdim ek gıdaya geçtiğimizde kullanıcam inşallah meyveleri püre haline getiriyor bebeğin yiyebileceği kıvamda oluyor
Nihannn Normal rende kucuk ip gibi yapiyor ama rende pure gibi yapiyo. Ve meyve ve sebzelere metal degdikce vitanimi azaliyo diyolar.
BaraninAnnesi Post iyi denk geldi tesekkur ederim @Sumeyyebaglan hanımlar bende birsey sorsam hangi cam rendeyi önerirsiniz..☺️
minnniks BaraninAnnesi Hepsi aynı aşkım ben bimden almıştım annemde e bebekten babyjem mi ne onu almış valla aynı🤷♀️
Kuzuannesiii Sumeyyebaglan baya bir kuvvette gerekiyor 🤣 bi armudu rendeleyene kadar kolum koptu çatalla ezsek daha kolay 🤣
Nik_mik_yok Kuzuannesiii yumuşak armut alın. Eşimde bidaha sert armut almış, kas yaptım 🤣 elma da öyle. Yeşil zor oluyor. Kırmızı kepekli elma kolay rendeleniyo
Elifelcn Kuzuannesiii Armut rendelerken çeyrek bi dilim alın soymadan rendeleyin, sonra kabuğunu atın daha kolay oluyor ☺️
BaraninAnnesi minnniks yaa.. arada fark yok yanı her hangi bir tane alsak hepsini aynısı yapıyor..? Tamam canim o zaman madem oyle cok uzaklara gitmeye gerek yok e bebekten alayım ozaman. Babyjem demi ismi. Hemen bakayım kuzum cok sagol tesekkur ederim 🌺
Nik_mik_yok BaraninAnnesi ben pazardan almıştım 🤭 aynı şeyi yapacaklar sonuçta. Herhangi bi züccaciye den bile alabilirsin
Asafikra41 Sumeyyebaglan cam rende meyvenin posasını bir tarafa suyunu bir tarafa çıkartıyor canım normal rende sert bırakıyor sadece rendeliyor cam olanı ise yumuşatıyor püre gibi oluyor yanı