SeliminannesiSeliminannesi09 Yumurtayı tek veriyorum yutamiyo 7 aylik siz nasıl yutturuyorsunuz su veriyorum arkasına mecburen öyle yapmam doğru mu
Analist SeliminannesiSeliminannesi09 yumurtayi tek basina yemedigi icin icine biraz pekmez koyuyorum kivami da yumusuyor
Araseymen SeliminannesiSeliminannesi09 alıştır canım alıştır bak 1 yaşında oğlum şuan çiğneme sorunu yaşıyoruz taneli gıdalarda kusuyor delirecem artık.
defnesmomm SeliminannesiSeliminannesi09 yumurta sarısına çok az su /anne sütü /formül mama ekleyip püre kıvamında verebilirsiniz. Labne peyniri ya da lor ekleyebilirsiniz
SeliminannesiSeliminannesi09 Nasıl yutturmamıştım katu şeyleri de yutamiyor daha kaçıncı ayda tam yutar
SeliminannesiSeliminannesi09 Araseymen neden canım öyle bir sıkıntı var bende korkuyorum öğrenemez diye ekmek fln veriyorum yutamiyor seninki nasıl istemiyor mu doktora götürdüm mu çiğnemiyor mu
Araseymen SeliminannesiSeliminannesi09 eline verdiklerini çiğniyor canım ekmek köfte mandalina muz üzüm yiyor kendisi ama kasığa karşı biseyi var kaşıkla taneli gıda yitince direk yutacak bise diye algılıyor çiğneme gereği duymuyor.
SeliminannesiSeliminannesi09 defnesmomm kuzum çok sağol taneli pütürlü öğrenemez diye korkuyorum püreye alışırsa
defnesmomm SeliminannesiSeliminannesi09 yumurta sarısından omlet yapıp minik minik koparıp verebilirsin canım. Öğrenecek korkma 😍
mom-11 SeliminannesiSeliminannesi09 ben yumurta pekmez ve biraz sütümden koyuyorum yada az bisey mamasiyla kivamlandiriyorum
Arusdara SeliminannesiSeliminannesi09 ben 6 aylıkken başladım canım bi çay kaşığı zeytinyağı koydum çatalla iyice ezdim yedi. Ama alerjisi oldu bıraktık o ayrı tabi 🙄
Zeyneptoprak SeliminannesiSeliminannesi09 anne sütünden karıya geçiyor farklı tat kıvam ogurebilir kusabilir oguruyo diye vazgeçme alisma evreleri bunlar
Araseymen SeliminannesiSeliminannesi09 1 yaş 4 gunlyk canım çözümü buldum galiba taneli yemeklerde lokmalari büyük veriyorum biraz direk yutamayacagini anlayınca çiğniyor ama taneli yemek yiyince 4 5 kasıktan fazla yemiyor o şekilde yoruluyormu isinemi gelmiyor anlamadım biraz öyle veriyorum sonra çatalla eziyorum hepsini yiyor