Hyrnnsa 3 aylık kızım çok öksürüyo ben grip olmuştum o da benimle birlikte mecburen oldu şimdi çok öksürüyo doğal yolla çözebilmem mümkün mü ?
Sibel3434 Hyrnnsa sık k sık emzir su icir ilil gogsune zeytinyagi sur gazete koy gecmez ise aile hekimine göster bi dinlesin göğsünü evde hava makinan var ise 1 saat kadar çalıştır
Fyzaeyll Ayı çok küçük olduğu için birşey diyemem canım oda nemli kalsın petekten çıkan hava boğazında kuruluk yapar. Odanın bir köşesine dolap üstü gibi bir yere kesilmiş soğana batırılmış karanfil yanına da 2 dilim limon koyarsanız hastalık havasını biraz olsun alır Ben kızıma erimiş tuzsuz terayağına pekmez karıştırıp veriyorum 17 aylığız
Hyrnnsa Pazartesi günü doktora getirdim öksürük çoğalırsa getir demişti tekrar gidicez sanırım ilaç kullanmak istemiyorum çok böyle öksürmüyodu :(
Cagla Cnm oncelikle burnuna serum fizyolojik sık ve aspire yap. Balgami oldugu icin oksuruyodur büyük ihtimalle. Ve 3 aydan büyük bebeklere ıhlamur verilebilecgni duymustum bunu bi arastrp deneyebilirsin. Öksürüğü hemen kesiyomus. Sırtına ve döşüne sıcak havlu koyki yumusasin. Insallah bi an önce gecer. gecmis olsun
Hyrnnsa Cagla sürekli sıkıp çekiyorum zaten suyu verdikçe kusuyo balgamlı ama genelde öksürüyo bakalım ıhlamuru duymadım ben içiyorum ben iyi olmalıyım ki çocuğum iyi olsun
Hyrnnsa Sibel3434 sık sık emziriyorum çok kusuyo emzirdikçe su da veriyorum sürekli boğazları yumuşasın diye
Cagla Hyrnnsa kusmasi cok iyi aslında. Bi iki cay kasigiida bebisine ver cnm. Insallah bi an once iyilesirsiniz