maggie Merhaba bebeğim hipp combiotic veriyorum günde 1, birkaç gündür günde iki vermeye başladım ve kakasını zor yapmaya başladığını farkettim başına gelen oldu mu
Eesay maggie uzun süredir hipp combiotic kullanıyorum hiç gaz kabız yapmadı. Ama her mama her bebeğe olmuyor tabi
Tortilla maggie evet cank bebegım 5 aylık dogdugundan berı gunde bı ıkı kez verıyordm son ıkı kutu labız yaptı ondan oldugunu dusunmedm halıyle. Sonra acaba dedım mamayı degıstırdım dırek ıkı uc kez yapmaya basladı. 5 6 gunde bir cook katı sekılde kka yapmıstı poposu kanamıstı. İçeriğini degıstırmısler sanırm cunku onceden gıç köpürmezdi
Berk2020Mert2008 maggie bende kullanıyorum 6 aydır ama cuma günü aldım yeni kutlu ve acayip gaz oldu çocuk ya mamadan yada sebze haşlayıp vermiştim ek gıda tarımları için ondan bilemedim yoksa memnunduk
Sevgilimmm maggie hiç bitirmedigim olmadı. Hep daha kısa sürede bitti 300 grlik olanlardan alıyorum şu an. Sadece akşam ve geceleri mama tüketiyoruz. Ama siz kutuda yazana itibar edin. Eğer üç hafta diyorsa geçirmeyin bence