Dygbzts Merhaba güzel anneler, ufak bir sorum olacak kızım prematüre dünyaya geldi 2. Ay karma aşısını geçen ay yaptırdık. Ebe koluna çok dokunmamami ilacın çıkabileceği bilgisini verdiği için 2 gün boyunca üstünü bile korkudan degistirmedim.Kolunda iltihap kızarıklık vs. Olacağını da söyledi fakat neredeyse 1 ay olacak böyle bişey olmadı kolunda hatta asi izi bile yoktu 2. Gün baktığımda bu normal mi geç mi oluşuyor belirtiler yoksa ilaç deriden dışarı çıkmış olabilir mi? Bilginiz varsa bu konuyla ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏
zelihacakar Dygbzts gecen ay yaptırdık hiç öyle birşey söylemediler. Sol kolunda hafif bir kırmızılık var.
Dygbzts zelihacakar bizde o kırmızılık da yok iltihap olabilir dedi sadece ama kızarıklık olacak dedi acaba aşı boşa mı çıktı diye düşünüyorum
Miraclemom Daha bugun yaptırdım 2. Ay aşılarını ateşlenir diye başında bekliyorum hiç söylediğiniz gbi bir bilgi vermedi sadece asıdan sonra tutarken bacagını bastrmayın kanamasın dedi. Bubarada ateşte 37.4 ü gördük normal mi üstünü örtmedim uyuturken bu defa da üşütür müyüm ay napcagmı sasırdim 😭
Dygbzts Miraclemom bizde ateşlenme olmadı da olursa 38.2 de şurup ver bı kasık demişti ateşi varsa çok kalın tutmayın üzerini
Miraclemom Dygbzts öyle yaptım canım ince bı battanıye orttum gene üşür belki diye calpol verdım bır cay kaşıgı da. Oyle uyuyor ama huzursuz bır uyku😒
Cemilev Bana da kabuk tutabilir kontrol edersiniz dedi ama nerdeyse 1 ay olcak yaptıralı tutmadı kabuk