Saida Merhaba sevimli anneler, benim bebegimin yarin 3 ayi tamam olucak. Ve artik 2 gecedir ki , bebegim gunduzu cok oynuyor mashallah ve yorgun dushuyor. Gece 1de uyuyup sabah 9da uyaniyor. Sizce uyandirip yedirmeme ihtiyac var mi? 😕 Yoksa boyle olmasi normal mi?
Deletedmom324 Saida gece 1 cok gecmiş. 19:00 - 21:00 arası gece uykusuna yatmıs olması gerekıyor. Yavas yavas gerıye cekın bence.
Merveedd Saida Deletedmom324 arkadaşa katılıyorum büyüme hormonu 9 ile 2 saatleri arasında salgılanıyor ve bebek uyanmıyorsa uyandırmayın şanslı annelerdensiniz👍😊
zelihacakar Saida valla 3. Aya girdi gece 12 de yatıp sabah 7 de kalkıyor bende çok şaşkınım ama acıkınca zaten uyanıyor. Uyuyan bebeyi uyandırmaya gerek yok.
rottenmeir Saida benim bebeğimde 2 aylık oniki yada bir gibi uyuyor sabah 8 e kadar anca uyanıyor bende tedirginim gece iki defa emziriyorum bende şaşkınım iyimi kötümü anlamadım
Saida Merveedd ben de hic uyandirmak istemiyorum. Bu gune kadar ben hic uyandirmadim onu, hep kendi uyudu kendi uyandi. Hic bisheye zorlamak istemiyorum
Saida rottenmeir evet ya ben de bilemiyorum, bu gune kadar her gece uyaniyordu 2-3 defa . Ama son 2 gundur boyle yapti merak ettim😕
Busrataberk Saida biz bugün kontrole gittik 3. Ayımız doktorumuz 6 saate kadar uyuyabilir artık uyandırmayın o acıkırsa uyanır dedi
Esperanza Gonul_celen yok yalnız değilsiniz 😅 bizde iki ayı doldurduk hala geceleri iki saatte bir emiyor
Sltn 2 -4 ay arasi uzun uyuyor kızlar uyandirmayin açıkinca uyaniyorlar zaten.sizde uyuyun 4. Ayda nasılsa atak+uyku gerilemesi ile o saatler kısalıyor. Bende 2. Buçuk aylıkken çok uyuyor diye endisleendim doktor elleme uyusun dedi bende uyudum ohhh derken o uyku gerilemesinde uyanmak çok zor oldu benim için.kıymetini bilin yatıp uyuyun 😄😄