Zalimsin Arkadaşlar maalesef bir arkadaş bebeğini kaybetti ama kendi durumu da kötü trombositleri sürekli düşüyormuş bu durum nedir yaşayan var mı nasıl toparlar, bebeğini maalesef sezaryenle aldılar ama bı evladı daha var onun için toparlanması lazım 😔😔
boncuk- Zalimsin çok üzüldüm Rabbim sabır versin… Allah korusun lösemi falan olmasın. Benim immün sistem çok zayıf bir defasında yaşamıştım mosmor oluyordu vücudum o zamanlarda hep kan yapıcı şeyler içiyordu annem ayrıca yumurta süt balık turunçgiller vs
Zalimsin boncuk- aslında herşey yolundaymis iki gün önce bugün bı anda ölü doğum yaptı maalesef nasıl oldu neden oldu hiç bilmiyoruz 😔
boncuk- Zalimsin 1 yol önce benim bir arkadaşım da aynı durumu yaşadı ne yazık ki her şey saatler önce normalken bir anda bebeği öldü karnında ve üstelik normal doğum yaptırıp aldılar bir de bebeği😞 ölü bir bebeği doğurmak oldukça zor oldu saatlerce kıvrandı ilk bebeğiydi çok zor zamanlar yaşadı şimdi birkaç gün önce anne oldu yeniden. Korkudan sezaryenle doğum yaptı riske atamadı. Allah Yardımcısı olsun
Zalimsin boncuk- kordon dolanmis zehirlemis maalesef ne kadar zor ne kadar acı Rabbim kimseye yaşatmasın 😔 inşallah bı an önce toparlanır da anne hastaneden çıkar değerler normale dönmüyormus
boncuk- Zalimsin çok zor evet Allah evladıyla avutup sabırlar versin bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah