Yigithamzamom Herkese merhaba ben 15, gün oluyor doğum yapalı hala dikişlerim duruyor acaba diyorum bu dökülen dikiş değilmi bana doğum esnasında kimse demedi gelip kontrole alicaz normal doğum yapanlara hangi dikişi yapıyorlar acaba
yildiz7 Yigithamzamom içerde kaynıyor dikişler canım dökülmez ayrıca muayene gitmedin mi doğumdan sonra hiç toparlarsin Benimki 30gunde kaynadı çok dikiş vardı
bulentaslan35 Kendiliğinden ericek dikişlerin düşcek idrrını yaptıktan sonra bak görürsün belki benim ötle düşmüştü 23. Günde falan ama eşine söyleme benim kanamam da bitmişti salak gibi 27. Günde ilişkiye girdik dikişlerim açıldı tekrar kaynadı ama çok canım yanmıştı 😬😬
Yigithamzamom bulentaslan35 benim dikişlerim çok ilişkiye ne zaman girilmeli sizce benim canım o kadar açıyorki hiç istemiyorum
bulentaslan35 Yigithamzamom girme bekle zaten ben yere çömeldiğimde dikişlerim açıldı 30. Günde o yüzden bekle iyice kaynasın
yildiz7 Yigithamzamom doğum yaptığım hastaneye genel muayene gitmen lazim canim rahim toparlıyor mu kötü giden biseyler var mı herkes gider söylemeyi unutmuslardir doğumdan 10gun sonra gitmen gerekiyor ,benim kuzenime de söylemişlerdi ve kendi gitti ağrıdan tampon unutmuslardi 😶