Duyqu sevgili anneler Roxy ve duru granül bebek deterjanı denedim ama hiç memnun kalmadım. Suya çözünürlükleri çok kötü gerçekten. Lütfen bana kokusu kalıcı etkisi yüksek renk koruyucu bayıla bayıla kullandığınız güzel bir deterjan önerir misiniz ☺️
Ygll Duyqu duru granül lavantalısını kullanıyorum ben 40 derecede yıkıyorum. 1 yaşına kadar çift durulama yaptım hep. Ben çok memnunum hiç kalıntı falan da olmadı tek durulamaya bile.
Aysudincaysu Duyqu kokusu yok denilcek kadar az ama ben siveno kullanıyorum çok memnunum sabun suyu olarak geçiyor ve hiçbir kimyasal yok 🙏
Fatmanur1703 Duyqu uni baby mavi kapaklı deterjan mükemmel kızımin çamaşırları çok güzel kokuyor yumuşatıcısi da pembe olan
Duyqu Ygll ilk kullanımı iyidi ama sonradan giysileri bozdu rengini vs. Kokusu güzel sade olanı aldım ben ama çok beğenmedim. Makinaya koyarken direk mi koyuyorsun yoksa sıcak suyla çözdürüp mü
Ygll Duyqu normal deterjan gözüne koyuyorum. Renk olarakta hiç Bi sorun yaşamadım aslında ben. İlk başta zeytinyağlısını aldım ama onun yıkadıktan sonra kokusu çok hoş olmadı. Ama lavantalısını çok beğeniyorum.
Ygll Duyqu koku olarak farklı kesinlikle ama diğer temizleme gücü yada renk soldurma durumu aynıdır herhalde diye düşünüyorum 🤷♀️
eslmhsyn12 Duyqu Green clean . Yumuşatıcı leke çıkarıcı emzik biberon temizleme ve sıvı deterjanını hepsini kullanıyorum çok memnunum granül sabun da denedim ama beyaz leke bırakıyor