Partk Kızlar bebeğim 2 aylık. Kakada mukus hep oluyodu test yaptılar kanda ve gizli kakada kan cıkmadı bi ay önce. Süt ürünleri tüketiyorm normalde ama sadece süt içmiyorm ve yoğurt yemiyorm gaz yapmasın diye. Dün akşam ayran içtim ev yoğurdundan yapılmış. Sabah kakada kan vardı 2 3 toplu iğne bası kadar. Öğlende kakası yeşildi (gece yeşillik yedim süt yapsın diye ) ve yaparken köpürüyodu hemen doktora götürmeli miyim yoksa braz takip mi etmeliyim devam edecek mi diye ?
Obsesifk Partk birdaha öyle yaptığında hiç beklemeden bezi götürmeniz lazım anca öyle anlaşılır kan olup olmadığı diğer konuşarda bilgim yok. Geçmiş olsun
Buskat Partk vallahi testte tam çıkmıyomuş zaten ufak oldukları için. 15 gün kadar süt ürünleri yumurta ve dana etini kesin bakalım düzelme olacak mı
deleted2310 Partk testler bazen yanıltıcı olabiliyor küçük oldukları için oğlumda da öyle oldu hemen aynı gün götürdüm süt alerjisi dedi beklemeyin bence
Partk deleted2310 bana net bişe demiyo napcgmı sasrdm burda okuyrm sadece süt ürünlrrne değil baska seylerede cıkıyo nasıl anloycam kan her gün olmuyoki takip edym
deleted2310 Partk deneme-yanılma yöntemi ile anlayacaksınız önce süt ve süt ürünlerini keseceksiniz bir süre takipten sonra hala devam ediyorsa yumurta ve eti de keseceksiniz böyle böyle anlaşılır çünkü beneklerde alerji testleri kesin sonuç vermiyor
deleted2310 Partk tam olarak kaç günde anlaşılır bilemiyorum ama bence 1 ay kadar yapabilirseniz iyi olur ama her şeye dikkat edeceksiniz paketli ürünlerin içeriğini okumadan tüketmeyin