Merhaba anneler🌺
Oğlum 14 aylık ve doğduğundan bu yana bir çok farklı şekilde uykuya geçme şekilleri vardı. Yeni doğduğu zamanlar da kucağımda iki kere sallayarak yada memede aniden uyuya kalarak uykuya geçerdi. ( En güzeli o zamanlarmış🤣). Daha sonra ayakta sallanarak uykuya geçti. Şu anda ki durumu ise şöyle anlatayım ; Oğlu gece 12′ de yatar. Bu kısımda beni rahatsız eden bir şey yok. Gece yatmadan önce hem emziriyorum hem mamasını da veriyorum. Yani karnı tok. 12 de yatıp tahmini 1,5-2 saat uyuyor. Sonra bir kere kalkıyor. Sallıyorum hamağında tekrar dalıyor. 40 dakika sonra tekrar kalkıyor. Bir daha da asla uyumuyor. Çünkü memede uyumaya alıştı. Meme istiyor. Emziriyorum tekrar yatırıyorum ancak 5 dk sonra yine uyanıyor. Sürekli kalkıyor. Sizden tavsiye istediğim konu ise; en azından gece beslenmesini , emerek uyumayı nasıl kesebilirim. Birden mi keseyim yoksa 5 dakikada bir uyansa da emzirip tekrar mı sallamaya devam edeyim. Yani hiç göğsüme almadan. Çünkü artık her yerim tutuluyor. Rahat uyku uyuyamıyorum. Görüşlerini rica ediyorum. Sevgiler🌺