Ldy Asell2608 nerdeyse bütün markalarınkini aldım hatta zürafa bile aldım ama kaşımadı onlarla kızım sadece taze soğanla kaşıdı diyebilirim .
Arasannesi Asell2608 oioi ve chıcconun kauçuk olanından kullanıyoruz ıkısı de güzel.içi su olanlardan da aldım ama bebegım cok ilgilenmedi daha çok yazın kullandık buzdolabında soğutup verıyodum
Mehtee Asell2608 Sophie aldım en son belki sever diye onun set hali dis kasiyicisida var zurafa olan ama benim bebe battaniye kenarindaki etiketleri ceket kenarlarini kendi kazagini daha cok seviyor 🤷♀️😂
Selim16 Asell2608 valla kaç çeşit aldık yeterki işe yarasın diye ama inan ki hiç birini kullanmadı nerede saçma sapan birşey var onunla kaşımaya çalışıyor
bosnak67 Benimkine wee baby, fisher price, markaları denedim içi sulu tırtıklı diğeri de sert süz ama ağzına nadir alıryor kendi ne ile kaşımak isterse eline gecenle kasıyor suan 10aylık hala tık yok
Tunamiko Sophie La Girafe set almıştım. Küçüğünüde büyük zürafayı da yalayıp yutuyor resmen. Zavallı Sophie bütün namusu gitti 😔😂
bosnak67 Asell2608 benim acımdan evet öyle hep oynuyor sular içinde ses çıkarıyor bende kasıyor dikkatini cekiyor
Arasannesi Asell2608 yazın daha kullanışlı çünkü dolapta sogutup verıyordum ama kış geldıgınden beri dolaba koymadıgım için şuan dıger ıkısını daha cok kullanıyo bebegım sulu olanla pek ilgilenmiyo
Asell2608 Mehtee 🤣🤣 ya aslında dişleri çıkmıyo daha 4 aylıkta bulduğu herşeyi ağzına sokmak istiyo o yüzden iyi olur diye düşündüm
KardelenT Asell2608 çok ciddi kaşınıp ağlıyor ise jelli olanları ver muhakkak. Çok rahatlatır bebeğinizi