Belkis355 Merhaba 27 gunluk bebegm var damlasini killaniyorum ama pek etki göremedim sürümünü kullanan var mı .. ikisini kullanan var mı hangisini onerirsiniz
Ogullarinaasikanne Belkis355 colex şurubunu kullanmistim gayet memnundum şimdi doktorumuz tekrar basladi uyku problemi için
Bitikmomi Belkis355 damlasını hiç kullanmadım ama şurubunu kullandım verdiğim an susardı sonra pıtır pıtır çıkarırdı gazını. Çok memnundum ben
Fatmasti Belkis355 colex şurubu var 2 aylık kızım var ve cok memnunum o olmasa hic yapamıyor tuvaletini gazı da çıkmıyor ağlıyordu sürekli
Ebrupalavuzlar Ben şurubunu kullanmıştım kızımda çok gazı vardı ne kadar damla kullandıysam da etki etmedi. Bebekten bebeğe değişiyormuş gerçi ürünler bize nurse harvey iyi gelmişti.
Ogullarinaasikanne Asl90 bilmiyorum iki gündür kullaniyorum faydası olmuyor canim sakinleştirici etkisi varmış güya 😒
Serpilannne Bizde damla etki etmedi Suruba gectik 1 hafta oldu. Etkili mi anlamadim. Zor çıkıyor gazi ugrasiyorum baya ciksin diye
Neslihantrkk Belkis355 ikisinide kullandım bence şurubu daha iyi ama bebekten bebeğe değişiyor. Her damla her bebekte etki etmiyor