Nergiz54- Kızlar yeni keşfettim burayı o yüzden sizlere sormak istiyorum bebeğimin bezinden amonyak gibi koku geliyo idrar tahlili idrar kültürü yaptırdım bir şey çıkmadı bezin markasını değiştirdim yine aynı başına gelen var mı kız bebek
Zekzek Nergiz54- iyide idrar zaten kokmaz mi?🤷bazı bebeklerin daha ağır kokar ama idrar amonyak kokar zaten
Candeqer23 Nergiz54- benimde erkek bebeğimin idrarında koku oluyor. İdrar yolu enfeksiyonu olmuştu antibiyotik kullanıyordu oğlum. zor bir süreçti doktora sordum idrar kokar normaldir dedi bezi uzun süre kalmaktan hava sıcaksa ondan bile olur dedi. Su ile de alakası yokmuş. Hala da koku oluyor özellikle gece uyuyup sabah ilk aldığım bezi çok kokuyor
Nergiz54- Ebruili 4 ay 27 günlük mama+memeyle besleniyoruz su vermiyorum 2 3 haftadır bu şekilde öncesinde yoktu
Nergiz54- Zekzek evet ama doğduğundan beri kokmuyordu 2 3 haftadır kokuyor hiç bi bebekten böyle idrar kokusu almamıştım o yüzden kafama takıyorum ☹️
Zekzek Nergiz54- valla bebeğim dogdugundan beri baya kokuyor idrarı oğlumda olmamıştı sadece anne sütü ile besleniyor 🤷ilk kızımın idararida çok kokardı bezini daha sık degistirin bakalim
yazelmila Nergiz54- bizde mama artı memeydi su vermiyorum kokuyordu her gün 10-20 cc kadar su verdim geçti kokusu mama veriyorsanız su da verin
Nergiz54- Zekzek kızınızın idrarı kaç yaşına kadar koktu 2 saatte bit değiştiriyorum tam dolmamış oluyo yinede hoşlanmıyorum öyle kokmasından
Nergiz54- kuzeymiraa evet mamayla besleniyor bende ek gıda dönemine geçmeyi bekliyorum ondan dolayı mı oluyo diye
mrstucii06 Nergiz54- anne sütünde su olduğu için gerekmiyorda mamada su vermeniz lazım susuz kaldığı içinde olur araştırıp doktorunuza sorun lütfen
Hayatnur1 Benim kızımda 5 aylık ve sadece mama kullanıyoruz. Bizim idrarda kokuyor ve baya sarı rengi de. Bazen kaka yaptı sanıp açıyorum ama bişi yok
biraslanannesiii Nergiz54- pine smart bebek bezi var idrar enfeksiyonu tespiti için isterseniz alıp arada kullanın aklınızda soru işareti kalmaz 🙂